Scandinavian Photo Mobile Vlog Kit Flex
Artikkeli: 1050329

Scandinavian Photo Mobile Vlog Kit Flex

Vlog-paketti, joka sisältää jalustan ja valaisimen

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Älykäs ratkaisu striimaukseen, vloggaukseen tai videopuheluun
  • 2-in-1-muotoilu, jalusta ja valaisin sopivat sekä puhelimelle että kameralle
  • Yksinkertainen jalusta taitettavilla jaloilla monipuolisiin asentoihin
47 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Joustava paketti vloggaukseen, striimaukseen ja videopuheluun

Täydellinen paketti kun haluat parantaa puhelun/äänenlaatua matkapuhelimessa. Jalusta pitää matkapuhelimen vakaana ja antaa sinulle paremman korkeuden, kun videokuvaat. Lamppu kiinnitetään jalustan pidikkeeseen ja se tuottaa paremman valon kuvaamisen aikana. 

Ominaisuudet

  • Älykäs ratkaisu striimaukseen, vloggaukseen tai videopuheluun
  • 2-in-1-muotoilu, jalusta ja valaisin sopii sekä puhelimelle että kameralle
  • Yksinkertainen jalusta taitettavilla jaloilla

Paketti jossa joustava jalusta kameralle ja puhelimelle

Paketissa tulee mukana monitoiminen MT-11-jalusta, jota voi käyttää periaatteessa missä tahansa. Joustavien jalkojensa ansiosta, se voidaan kiertää useimpien esineiden ympärille, tai yksinkertaisesti sijoittaa työpöydällesi. Tämän jalustan etuna on, että siinä on 2-in-1-muotoilu, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä sekä matkapuhelimessa että pienemmässä kamerassa. Jalusta on joustava ja helppokäyttöinen ja siinä on kuulapää, jonka avulla voit kallistaa matkapuhelinta tai kameraa saadaksesi täydellisen kulman.

Taskuun sopiva valaistus - matkapuhelimelle tai kameralle

Pakkauksessa on mukana myös LED-valaistus, jota on helppo käyttää matkapuhelimen tai kameran kanssa. Se asennetaan puhelinpidikkeeseen ja se tuottaa paremman valon videopuhelun, vlogin tai suoratoiston aikana. Lamppua sopii hyvin myös kun kuvaat matkapuhelimella tai kameralla. VL49 tarjoaa kirkkaan päivänvalon ja tarjoaa jopa 120 minuutin akunkeston maksimiteholla. Sisäänrakennettu 2000 mAh: n akku ladataan USB-C: n kautta ja lamppu latautuu täysin kahdessa tunnissa.

Toimitukseen sisältyy

  • Ulanzi MT-11
  • Ulanzi VL49
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.