Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

AF 35mm f/2,8 / Sony FE

Samyang AF 35mm f/2,8 / Sony FE

Artikkeli: 1034781
249 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Kompakti ja valovoimainen 35mm automaattitarkennuksella

Samyang AF 35mm f/2,8 FE on kompakti ja valovoimainen 35mm-objektiivi automaattitarkennuksella, tehty erityisesti Sonyn A7- ja A9-sarjoille.

Edut:

  • Äärimmäisen kompakti
  • Automaattitarkennus
  • Aukko f/2,8

Kompakti muoto ja suuri valovoima sekä erityisesti Sonyn A7-A9-sarjoille luotu design tekevät tästä todella pienen ja kevyen objektiivin täyden kennokoon kameroille. Ihanteellinen jokapäiväiseen kuvaukseen kun hakusessa on kätevyys, keveys ja kuvanlaatu. 

Mukana toimitetaan:

  • Objektiivin etu- ja takalinssin suojus

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.