Sigma Autumn Cashback

Saat syksyn aikana jopa 200€ cashbackin eli ostohyvityksen valikoiduista Sigma -objektiiveista. Lunastat ostohyvityksen suoraan Sigman verkkosivustolta rekisteröimällä ostoksesi viimeistään 30.12.2022. Löydät sivulta myös täydelliset kampanjaehdot. Voit lunastaa ostohyvityksen heti, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Ostohyvitys on mahdollista saada 5 yksittäisestä tuotteesta asiakasta kohden. Kampanja on voimassa 30.11.2022 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

29 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.