Canon Cashback Campaign

350€ takaisin valikoiduista Canon-kamerasta ja RF-objektiivista

1. Osta valikoitu RF-kamera tai kamerapaketti ja rekisteröi ostoksesi Canonin verkkosivustolla (löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet alta). Kamera tulee olla ostettu aikavälillä 1.5.2023 - 30.9.2023 ja se on rekisteröitävä 15. lokakuuta 2023 mennessä.

2. Kampanjaobjektiivi täytyy ostaa 1.8.2023 – 30.9.2023 välisenä aikana (kampanjatuotteet löydät tästä alta)

3. Kampanjaan kuuluvat objektiivit löydät myös Canonin verkkosivustolla

4. Hae ostohyvistä täältä

5. Ostohyvitys maksetaan 4-6 viikon kuluessa sen hyväksymisestä

6. Täydelliset kampanjaehdot löydät täältä 

7. Tämä kampanja voidaan yhdistää muihin tarjouksiin

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

35 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivin kiinnitys
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Suurin aukko
Polttovälin suurennus
Tarkkuus
Automaattitarkennus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.