Epson Fine Art Cotton Smooth Natural A2, 25 arkkia
Artikkeli: 1044401

Epson Fine Art Cotton Smooth Natural A2, 25 arkkia

Fine Art Cotton Smooth Natural -valokuvapaperi, A2

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Luonnollinen puuvillapohjainen taidepaperi
  • Loistavat värit ja yksityiskohdat
  • Suunniteltu pigmenttipohjaisia musteita käyttäville tulostimille
189 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Fine Art Cotton Smooth Natural tarjoaa tyylikkäitä ja hillittyjä tulosteita. Kokeile tätä pinnaltaan sileää ja luonnollista, kuumapuristettua, puuvillapohjaista arkistopaperia, joka toistaa värit, sävyt ja yksityiskohdat uskollisesti – ja suojaa ne monen vuoden ajan. Voit olla varma vaivattomasta käyttökokemuksesta, sillä paperit on suunniteltu toimimaan saumattomasti Epsonin pigmenttipohjaista mustetta käyttävien tulostimien kanssa.

Ominaisuudet

  • Luonnollinen puuvillapohjainen taidepaperi
  • Loistavat värit ja yksityiskohdat
  • Suunniteltu pigmenttipohjaisia musteita käyttäville tulostimille
  • Arkin paino 300 grammaa

Arkistolaatua

Tämä arvostetusta paperitehtaasta peräisin oleva hienostunut puuvillapohjainen taidepaperi on luotu laadukkaista raaka-aineista, jotka on valittu arkistointiominaisuuksiltaan erinomaisen paperin valmistusta varten. Niille tuotetuista tulosteista on iloa monen vuoden ajan. Tämän optista kirkastetta (OBA) sisältämättömän paperin luonnonvalkoinen sävy sopii erityisesti museolaatuiseen konservointiin. Paperit sisältyvät Epson Surecolor SC-P ‑tulostinohjaimiin, joten kaikki asetukset on määritetty valmiiksi vaivatonta tulostusta varten.

Upeat värit ja yksityiskohdat

Anna valokuvasi tai taidekuvasi loistaa eloisien ja täyteläisten värien sekä syvien mustien ansiosta käyttämällä edistyksellisiä UltraChrome-musteita yhdessä ensiluokkaisen Fine Art Cotton Smooth ‑paperin kanssa. Tässä taidepaperissa käytetty paperin päällystystekniikka takaa musteillamme mahdollisimman laajan värintoiston, täydelliset yksityiskohdat ja pehmeät väriliu'ut.

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Fine Art Cotton Smooth Natural
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.