Canon WP-DC55 for Powershot G7 X
Artikkeli: 1025519

Canon WP-DC55 for Powershot G7 X

Sukelluskotelo Powershot G7 X -kameralle

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
279 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Kuvaa veden alla Powershot G7 X Mark II-kamerallasi

Tällä helppokäyttöisellä, kompaktinkokoisella ja ennenkaikkea kestävällä sukelluskotelolla tulee Powershot G7 X Mark II-kameran kanssa sukeltaminen mahdolliseksi - vangitse siis kalat ja korallit kuviisi! Suurien ja ergonomisten kontrollien avulla pääset käsiksi lähes kaikkiin toimintoihin. Sisältää diffuusorin, joka pehmentää kameran sisäänrakennetun salaman valoa.

Sopii Powershot G7 X Mark II-kameralle.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.