Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

PowerShot G7 X Mark II

Canon PowerShot G7 X Mark II

Artikkeli: 1025502
 • Suuri 1 tuuman anturi, jossa on kirkkaan kuvan stabiloitu optiikka, joka vastaa 24–100 mm.
 • Taitettava kosketusnäyttö ja Selfie-asento.
 • Jaa ja siirrä valokuvia langattomasti puhelimeen.
547 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

PowerShot G7 X Mark II
Jalustakit TSL08AN00 Slim alumiini
Pöytäjalusta/selfiestick BK10
701 EUR
PowerShot G7 X Mark II
Pöytäjalusta PP1
Batteri HL-13L motsvarar Canon NB-13L
633 EUR

Tehokas kompaktikamera, järjestelmäkameran luovuus


Vaikka Canon PowerShot G7X Mark II on taskukokoinen, se tarjoaa järjestelmäkameraluokassa löytyvän luovuuden. Kamerassa on suuri taustavalaistu 20,1 megapikselin 1,0-tyypin CMOS-kenno, joka mahdollistaa upeat ja korkealaatuiset kuvat kaikissa tilanteissa. Kamerassa on valovoimainen f/1,8-2,8 objektiivi, jonka polttoväli vastaa 24-100 mm sekä uusi tehokas DIGIC 7-kuvaprosessori, joten kamerassa on uskomattoman joustavat ja loputtomat luovat mahdollisuudet. Kuvaa kaikkea makrokuvista korkearesoluutioisiin maisemakuviin tai muotokuviin tyylikkäällä taustaepäterävyydellä ("bokeh").

 • Suuri 20,1 megapikselin 1,0-tyypin CMOS-kenno DIGIC 7-kuvaprosessorilla
 • Taitettava 1 040 000 pisteen 3" LCD-kosketusnäyttö
 • Kosketus AF mahdollistaa tarkennuspisteen valinnan suoraan näytöllä
 • 5-akselinen dynaaminen kuvanvakain
 • WiFi ja NFC: jaa, varmuuskopioi ja geotaggaa kuvasi ja kauko-ohjaa kameraasi

Supernopea automaattitarkennusjärjestelmä

Kamera lukee virheettömästi ja suoraan kohteeseen. Supernopea 31 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä antaa leveän ja herkästi reagoivan peiton koko kuva-alueella. Kuvasarjojen nopeus nousee jopa 8 kuvasta 30 kuvaan sekunnissa RAW-muodossa. Kamerassa on myös sisäänrakennettu Time-Lapse-toiminto.

Ota kuvaus haltuusi

Objektiivirengas on sovitettava ja antaa täyden hallinnan mukavalla tavalla. Tärkeät asetukset kuten himmennin ja suljinaika voidaan sovittaa, jotta saat suoran kontrollin. Täysin manuaaliset toiminnot antavat täyden kontrollin kaikkiin kameran asetuksiin. Valokuvaus RAW-muodossa ja tuki useiden kuvaolosuhteiden kuvan otoille mahdollistavat joustavan kuvasommittelun.

Aloittelevalle videokuvaajalle

Testaa filmitekniikkaa Manual Movie-toiminnon avulla; aukko, suljinaika ja ISO-arvoa voidaan säätää itse filmauksen aikana parhaimman luovan tuloksen saavuttamiseksi. Tallenna Full HD-laadulla 60p ja vangitse tunnelma heikoissa valo-olosuhteissa edistyneen kohinanvähennyksen ansiosta. Intelligent IS ja 5-akselinen kuvanvakain antavat tasaista kuvaa, myös auton ikkunan läpi tai kuvatessa kävellen kadulla.

Jaa kuvasi suoraan kamerastasi


PowerShot G7 X-kamerassa on WiFi ja NFC, joten voit jakaa suosikkikuvasi suoraan kamerastasi ystävillesi ja perheellesi. Voit myös geotagata kuvasi paikkatiedoilla ja kauko-ohjata kameraasi.

Mukana toimitetaan:

 • PowerShot G7 X Mark II
 • Rannehihna WS-DC12
 • Akku NB-13L
 • Akkulaturi CB-2LHE
 • Verkkojohto
 • Käyttöohjekirja

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.