Canon EOS 6D Mark II
Canon EOS 6D Mark II
Artikkeli: 1035175

Canon EOS 6D Mark II

Monipuolinen täyden kennokoon kamera taitettavalla näytöllä

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 26,2 megapikselin täyden koon CMOS-kenno
 • 3" kääntyvä LCD-kosketusnäyttö
 • GPS-, WiFi-, Bluetooth- ja NFC-yhteydet
1 295 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon 6D Mark II-kamerassa yhdistyy monien eri EOS-mallien ominaisuudet ja toiminnot tehden siitä todella monipuolisen järjestelmäkameran kehittyneille harrastajille ja ammattilaisvalokuvaajille, jotka asettavat kuvanlaadulle ja joustavuudelle korkeat vaatimukset. Sisäinen GPS, säänkestävyys, kallistettava kosketusnäyttö ja WiFi/NFC ovat joitain Canon 6D Mark II-kameran ominaisuuksista, jotka tekevät siitä monipuolisen kameran useisiin käyttötarkoituksiin. EF-objektiivikiinnitys mahdollistaa laajan objektiivivalikoiman.

Ominaisuudet

 • 26,2 megapikselin täyden koon CMOS-kenno
 • DIGIC 7 -prosessori
 • ISO 40 000
 • 45 ristikkäistä AF-pistettä
 • 3" kääntyvä LCD-kosketusnäyttö
 • Dual Pixel CMOS AF
 • FullHD/60p -videokuvaus
 • Sisäänrakennettu 4K-timelapse -toiminto
 • Digitaalinen IS videokuvauksessa
 • GPS-, WiFi-, Bluetooth- ja NFC-yhteydet
 • Suojattu pölyltä ja kosteudelta

26,2 megapikselin täyden koon CMOS-kenno

Canon 6D Mark II -kameran täyden koon 24x36mm kennossa on CMOS-tekniikkaa. Suuri kenno ottaa vastaan reilusti valoa ja tuottaa selkeitä ja puhtaita kuvia myös heikossa valaistuksessa. Täyden koon kenno tarjoaa korkeaa dynamiikkaa ja mahdollisuuden todella lyhyeen syväterävyyteen, täydellinen ominaisuus sekä maisema- että muotokuvaajalle.

ISO 40 000

Canon 6D Mark II mahdollistaa kuvaamisen huonossakin valaistuksessa. ISO-arvo kiipeää jopa 40 000 saakka ja sitä voidaan laajentaa arvoon 102 400, jos tilanne sitä vaatii. Yhdessä Canonin Flicker Detection-järjestelmän kanssa 6D Mark II sopii myös erinomaisesti käytettäväksi loisteputkivalaistuksessa ja muissa tilanteissa, joissa käytetään keinovaloa.

45 ristikkäistä AF-pistettä

45 ristikkäistä AF-pistettä nostavat 6D Mark II -kameran kauas edeltäjistään. Pääset seuraamaan liikkuvia kohteita kuten lapsia, pyöräilijöitä tai eläimiä. Yhdistettynä 6,5 kuvan sekuntivauhdin sarjakuvaukseen, kamera selviää kevyistä urheilutapahtumistakin. Kaksoisristikkäistyyppinen tarkennuspiste keskellä tarkentaa terävästi jopa kuunvalossa (-3 EV), joten voit olla varma, että kuvistasi tulee aina teräviä.

Kääntyvä 3" kosketusnäyttö

EOS 6D Mark II on Canonin ensimmäinen digitaalinen EOS-kamera täysikokoisella kennolla, jossa on kääntyvä kosketusnäyttö. Näyttö taitetaan sivulle, joten voit kuvata helposti matalalta ja korkealta sekä edestä. Kääntyvä näyttö kiertyy molempiin suuntiin. Saat kuviisi jänniä kulmia, kun käytät näyttöä Live Viewin aikana. Kosketusnäytön avulla säädät tarkennuspisteen painamalla näyttöä, ja voit sen avulla myös navigoida valikoissa.

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF-tekniikka tarjoaa todella hyvän automaattitarkennuksen. Kun käytät kameran kanssa objektiiveja, jotka on varustettu Canonin STM- tai Nano USM-tekniikalla, tarkennuksesta tulee pehmeä ja tarkka myös videokuvauksen aikana. Kääntyvä näyttö yhdessä Canon Dual Pixel CMOS AF-tekniikan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden terävyyden asetukseen sinne mihin haluat kuvauksen aikana. Tämä on täydellinen ominaisuus, kun et pääse käsiksi manuaalisen terävyydensäädön Follow Focus-järjestelmään. DualPixel CMOS AF tarjoaa myös mahdollisuuden toimintoihin Face Detection ja Servo AF Live Viewin aikana.

Digital IS videokuvauksessa

Digitaalinen kuvanvakain vantaa sinulle paljon vakaamman videokuvan käsin kuvattaessa ja se rajaa kuvaa erittäin maltillisesti. Se on täydellinen niille, jotka haluavat vakaata videokuvaa ilman kameran kiinnittämistä jalustalle. Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen ansiosta liikkuvat kohteet pysyvät terävinä. Jos tarkennus muuttuu yllättäen, kameran sisäinen viisisuuntainen kuvanvakautusjärjestelmä vähentää kameran tärähtelyn ja liikkumisen vaikutusta.

GPS, WiFi, Bluetooth ja NFC

EOS 6D Mark II on täynnä langattomia liitäntöjä, jotka helpottavat työskentelyä ja auttavat kuvaajaa. Sisäinen GPS pitää kirjaa kuviesi ja videoidesi kuvauspaikoista, joka on erinomaista matkalla kuvatessa ja korvaamatonta reportaasi- ja uutiskuvaajille. GPS huolehtii myös kameran päivämäärän ja kellonajan olevan oikeat ja jos käytät useita 6D Mark II-kameroita on niiden ajat synkronoitu.

WiFi-yhteyden avulla voit etäohjata kameraasi älypuhelimen kautta käyttämällä sovellusta ja voit myös nähdä Live View-kuvan puhelimen näytöllä. Jos kallistettava näyttö ei riitä asettamaan kameraa tarpeeksi erilaisiin asentoihin, auttaa WiFi-liitäntä ja etäohjaus sinua tavoitteissasi. Sovelluksen avulla pääset myös käsiksi kameran kuva-asetuksiin ja siirtää kuvia suoraan kamerasta puhelimeen jakaaksesi ne sosiaaliseen mediaan. Jos puhelimessasi on NFC, on sen langaton liittäminen kameraan superhelppoa.

Toimitukseen sisältyy

 • Canon 6D Mark II
 • Runkotulppa R-F-3
 • Silmäsuppilo EB
 • Kamerahihna
 • Akku LP-E6N
 • Akun laturi LC-E6E
 • Käyttöohjekirja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.