Kampanja
Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art / Nikon
Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art / Nikon
Artikkeli: 1022487

Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art / Nikon

20mm f/1,4 DG HSM Art / Nikon

Varastotilanne
Saatavilla arviolta 07.10.2022
 • Korkea valonvoima yhdistettynä laajaan kuvakulmaan
 • Suunniteltu täyden kennokoon kameroille
 • Ihanteellinen maisemakuvaukseen, videokuvaukseen, astrovalokuvaukseen ja hämärässä valokuvaamiseen
969 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Sigma Autumn Cashback

100€ takaisin ostoksesta!

Saat syksyn aikana 100€ ostohyvityksen, kun ostat tämän Sigma -objektiivin. Löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet ja täydelliset kampanjaehdot klikkaamalla "lue lisää". Kampanja on voimassa 30.11. saakka.
Lue lisää
Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art on huippuluokan laajakulmaobjektiivi, joka on suunniteltu täyden kennokoon kameroille, mutta se toimii myös APS-C-kennolla varustetuissa kameroissa. Edistyneen optiikan ja optimoidun objektiivin tehonjaon yhdistelmä minimoi aberraation ja tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun. Tämä objektiivi on luokkansa johtavan suorituskyvyn ansiosta ihanteellinen maisemakuvaukseen, videokuvaukseen, astrovalokuvaukseen, hämärässä valokuvaamiseen ja erilaisten tapahtumien kuvaamiseen.

Ominaisuudet

 • Valovoimakas objektiivi
 • Laaja kuvakulma
 • Vastaa 30mm polttoväliä APS-C-kennolla
 • Korkea terävyys kulmasta kulmaan
 • Etäisyysasteikko ja manuaalinen tarkennus

Valovoimakas objektiivi

Korkea valovoima tekee objektiivista sopivan myös sisäkäyttöön, kun et halua käyttää salamaa. Korkea valovoima tekee objektiivista myös sopivan yö- ja iltakäyttöön kaupungeissa ja se soveltuu tämän lisäksi myös maisemakuvaukseen. Lyhyt tarkennusetäisyys yhdessä suuren valovoiman kanssa mahdollistaa kohteiden eristämisen taustasta.

Laaja kuvakulma

20 mm polttoväli on oiva valinta, kun haluat sisällyttää kuvaasi paljon, kuten sisätiloissa olevia ihmisiä. Objektiivin edistynyt rakenne torjuu vääristymiä, joita syntyy helposti  laajakulmaobjektiivien reunoilla.

Korkea terävyys

Optiikka on suunniteltu toistamaan todella korkea terävyys koko kuvan pinnalla, jopa suurimmalla aukolla ja tarkennusetäisyydestä riippumatta. Tämä tarkoittaa, että saat hyvän terävyyden kulmasta kulmaan.

Etäisyysasteikko ja manuaalinen tarkennus

Tarkennusrenkaassa on mekaaninen kytkin etäisyysasteikolla, jonka ansiosta objektiivia on helppo käyttää myös manuaalisessa tilassa livenäkymän kanssa tai kun on liian pimeää, jotta kameran automaattitarkennus löytää tarkennuksen. Tarkennusrenkaan mekaaninen kytkentä tekee objektiivista myös hyvin sopivan videotyöhön ja tarjoaa johdonmukaisen ja hallitun käsittelyn.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art / Nikon
 • Takasuojus objektiiville
 • Etusuojus objektiiville LC907-01
 • Laukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.