Valitse sopiva suodin objektiiville

NDFILTER1200.jpg

Suodin – yksi tärkeimmistä tarvikkeista objektiiville

Suosittelemme aina hankkimaan UV-suotimen objektiiville. UV-suodin suojaa kameran kennoa UV-valolta, mutta ennen kaikkea se suojaa linssin etulasia naarmuilta ja lialta. Onnettomuuden sattuessa on huomattavasti helpompaa ja halvempaa korvata pelkkä UV-suodin, kuin koko etulinssi. Suojaa objektiiviasi naarmuilta, kolhuilta ja nosta objektiivin jälleenmyyntiarvoa.

Tänne olemme keränneet sekä yksinkertaisia että edistyneempiä suotimia Nano-pinnoitteella. Suurimmat erot halvempien ja kalliimpien suotimien välillä on renkaan materiaali ja lasin ja pinnoitteiden laatu - mitä parempi objektiivi sinulla on, sitä paremman suotimen tarvitset.

Löydät kaikki suodinkoot klikkaamalla tuotesivulle. Täältä löydät kaikki UV-suotimet.

Suosituimmat UV-suotimet

ND-suotimet – luo vaikuttavia valokuvia

ND-suotimia on saatavana monella eri vahvuudella ja ne vähentävät kennolle pääsevän valon määrää.

Käytä ND-suodinta, kun haluat:

  • Kuvata suuremmalla aukolla kirkkaassa päivänvalossa
  • Kuvata dramaattisia valokuvia pitkillä suljinajoilla
  • Kuvata kirkkaissa ja aurinkoisissa ympäristöissä

Täältä löydät kaikki kiinteät ND-suotimet.

Jos sinulla on vaikeuksia valita oikea vahvuus suotimelle, hanki säädettävä ND-suodin.

Säädettävä ND-suodin – sopii täydellisesti sekä video- että valokuvaukseen

Sinun on hankittava säädettävä ND-suodin, jos aiot videokuvata. Säädettävällä ND-suotimella voit himmentää valoa saadaksesi oikean suljinnopeuden videokuvauksen aikana. Käännä vain suodinta ja säädä, kunnes olet tyytyväinen. Tähän olemme valinneet neljä parasta säädettävää ND-suodinta. Täältä löydät myös kaikki säädettävät ND-suotimet.

Suosituimmat säädettävät ND-suotimet

Opi lisää suotimista 

Ensimmäisessä videossa valokuvaaja Mikael Järnåsen kertoo enemmän eri suotimista ja toisessa videossa näet polarisaatiosuotimen vaikutuksen kuvissa (ruotsinkieliset videot). 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.