Edistykselliset kompaktikamerat

Hanki huippuluokan kompaktikamera Scandinavian Photolta! Etsitkö kompaktia kameraa, josta löytyy järjestelmäkameran toiminnallisuudet? Silloin edistynyt kompaktikamera voi olla juuri sitä, mitä etsit! Huippuluokan kompaktikamera on kuin järjestelmäkameran pienempi sisarus. Niistä löytyy lähes kaikki suljinnopeuden, aukon ja ISO-arvon toiminnot ja joissakin tapauksissa sillä voi kuvata jopa RAW-muodossa. Huippuluokan kompaktikamerassa on kiinteä objektiivi ja usein myös suurempi kenno kuin edullisemmassa kompaktikamerassa, mikä parantaa kuvanlaatua.

42 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.