Acer Laptop Office Kit
Acer Laptop Office Kit
Acer Laptop Office Kit
Acer Laptop Office Kit
Acer Laptop Office Kit

Acer Laptop Office Kit

Täydellinen paketti työpisteelle

Artikkeli: 1052905
VarastotilanneVarastossa
 • Intel i7-prosessori
 • 16GB RAM ja 512GB SSD-kovalevy
 • 27" näyttö IPS-paneelilla
 • Alumiininen kannettavan tietokoneen teline sekä suunnittelijan näppäimistöpaketti
1 279 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Ilmainen MyPack-toimitus yli 50€ tilauksille
14 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin

Tämä paketti sisältää kaiken tarpeellisen työpisteellesi. Paketti sisältää kannettavan tietokoneen, 27-tuumaisen näytön, jossa on terävä IPS -paneeli, kannettavan tietokoneen telineen sekä hiiri- ja näppäimistöpaketin. Aseta tietokone kannettavan tietokoneen telineelle, jotta voit luoda ergonomisen työasennon ja vapauttaa tilaa pöydällä. Acer Swift 3 on ohut, kevyt ja tyylikäs kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niille, jotka ovat usein liikkeellä ja tarvitsevat tyylikkään tietokoneen mukaansa. Siinä on tehokas prosessori, pitkä akunkesto ja tyylikäs magnesiumrunko. Näyttö on 13,5 tuuman QHD IPS -näyttö, jossa on 3:2-kuvasuhde, joten saat 18% enemmän työtilaa näytön korkeudesta. Kehyksetön 27-tuumainen Full HD IPS-paneeli helpottaa silmiesi pitkää työpäivää. Ympäristön valosta riippumatta tämä näyttö tarjoaa teräviä yksityiskohtia, todellisia värejä ja suuren kontrastin. Kannettavan tietokoneen telineen avulla parannat ergonomista asentoasi työpöydän ääressä ja optimoit tietokoneen suorituskyvyn tietokoneen alla olevan jäähdytyksen ansiosta. Se on muotoiltu minimalistisesti hopeanväriseksi ja valmistettu alumiinista.

Kannettavan ominaisuudet

 • Ohut kehysnäyttö suuremmalle kuva-alalle
 • QHD-näyttö 3:2-kuvasuhteella
 • Taustavalaistu näppäimistö
 • Sormenjälkitunnistin parantaa turvallisuutta
 • USB-C nopealla tiedonsiirrolla
 • Thunderbolt 3 ja DisplayPort USB-C:n kautta
 • Kevyt 1,19kg paino
 • Nopea lataus – 30 minuutin lataus antaa 4 tuntia toimintaa

Tyylikäs ja tyylikäs muotoilu

Swift 3 on pienikokoinen tietokone, joka on vain 15,95 mm ohut. Magnesium-alumiinirungosta valmistettu tietokone on kevyt ja painaa vain 1,19 kg, joten se on helppo kuljettaa mukanasi kaikkialle. Pienestä koostaan huolimatta siinä on näyttö, joka maksimoi työtason. 13,5 tuuman IPS-näytössä on ohut kehys ja 3:2-kuvasuhde, joten näytöllä on 18% enemmän työtilaa.

Tehokas suorituskyky ja pitkä akunkesto

Tietokone on täynnä suorituskykyä ja i7-prosessori antaa sinulle tehoa kaikkiin päivittäisiin töihisi. Yhdessä 512 GB SSD-tallennustilan ja 16 GB RAM-muistin kanssa saat nopean tietokoneen, joka on valmis suorittamaan. Koko työpäivä eri paikoissa edellyttää akkua, johon voit luottaa. Swift 3 -tietokoneen akunkesto on jopa 16 tuntia ja saat vain 30 minuutin latauksella 4 tunnin käyttöajan.

Uudemmat yhteydet

Swift 3 on varustettu WiFi 6:lla, jonka ansiosta saat jopa kolme kertaa nopeamman verkkoyhteyden ja vähemmän häiriöitä huoneessa kuin WiFi 5 verrattuna. Tietokoneessa on myös USB-C-liitäntä, mikä tarkoittaa nopeaa tiedonsiirtoa Thunderbolt 3:n, USB 3.1 Gen 2:n ja DisplayPortin kautta. USB-C-porttia voidaan käyttää myös suoratoistoon.

Toimitukseen sisältyy

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.