Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Røde NT1-A studiokit
Artikkeli: 321860

Røde NT1-A studiokit

Studiomikrofoni joustavalla kiinnikkeellä ja pop-suodattimella

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Täydellinen kondensaattorimikrofoni esimerkiksi studioon
  • Sopii lauluun, puheeseen ja soitinten äänittämiseen
  • XLR-liitäntä
179 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

NT1-A on kondensaattorimikrofoni, joka sopii täydellisesti laulamiseen ja puhumiseen studiossa tai podcastaukseen. Mikrofonin mukana toimitetaan studiopakkaus, joka sisältää jalustan, pop-suodattimen ja kuusi metriä XLR-kaapelia. Studiomikrofonissa on erittäin alhainen, vain 5 dBA:n omakohina, mikä yhdessä korkean laadun kanssa tekee siitä ihanteellisen laulun ja puheen äänittämiseen, mutta myös akustisten instrumenttien äänittämiseen. NT1-A:ssa on alhainen särö, se kestää korkeita äänenpainetasoja ja sillä on laaja dynaaminen alue. Matalan melun ansiosta tämä mikrofoni on yksi markkinoiden hiljaisimmista.

Ominaisuudet

  • Täydellinen studiopakkaus, jossa jalusta, puhallussuoja ja kaapeli
  • Kevyt itsekohina
  • Sopii lauluun, puheeseen ja instrumentteihin

Täydellinen studiopaketti

Studiopakkaus sisältää paljon tarpeellisia tarvikkeita, jotta mikrofonisi olisi täydellinen. SM6 on tärinää vaimentava jalusta, joka tarjoaa erittäin hyvän vaimennuksen äänelle. SM6 sisältää myös pop-suodattimen, jota käytetään sinun ja mikrofonin välissäsi poistamaan poksahtelevia ääniä. Pakkaus sisältää myös 6 metrin XLR-kaapelin ja pölyltä suojaavan mikrofonisuojan.

Toimitukseen sisältyy

  • Røde NT1-A kondensaattorimikrofoni
  • SM6-jalusta
  • Puffisuojus
  • 6 m XLR-kaapeli


Røde NT1-A kondensaattorimikrofoni studiopakkauksella

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.