Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Nappimikrofoni SmartLav+

Røde Nappimikrofoni SmartLav+

Artikkeli: 1013827
52 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Nappimikrofoni SmartLav+
Puffskydd WS-LAV 3-pack
SC3-kaapeli 3,5mm TRRS-naaras - 3,5mm TRRS- uros
85 EUR
Nappimikrofoni SmartLav+
VampireClip för Lavalier
SC1 johto 3,5mm TRRS uros TRRS 3,5mm naaras
94 EUR

Nappimikrofoni älypuhelimille

Tässä ammattilaiskäyttöön soveltuvassa nappimikrofonissa on korkealuokkainen pallokuvioinen kondensaattorikapseli. Nappimikrofoni toimii minkä tahansa sovelluksen kanssa, joka ottaa äänen kuulokeliitännän kautta.

SmartLav+ iOS-järjestelmään

Jos käytät SmartLav+ mikrofonia iOS-yksikön kanssa, missä 3,5 mm kontakti, löytyy erityinen RØDE Rec-sovellus jonka voi ladata maksuttomasti AppStoressa. SmartLav+ ja RØDE Rec-sovellus tekevät iOS-yksikkösi täydelliseen äänen tallentimeksi useilla esivalinta säädöillä sopimaan eri tilanteisiin. Lisäksi saat ammattimaisia ediotointimahdollisuuksia ja voit julkaista aineistosi SoundCloud´iin ja Dropbox´iin suoraan sovelluksesta.

Mikrofonin johto on 90 cm pitkä. Mikäli tarviset pidemmän johdon niin tämä jatkojohto sopii hyvin:  Röde SC1 3.5mm TRRS-uros 3.5mm TRRS-naaras 6m

Myyntipakettiin kuuluu:

  • SmartLav+
  • Clips
  • Puhallussuoja

 

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.