Samyang 100mm f/2,8 ED UMC Macro - Fuji X
Artikkeli: 1018766

Samyang 100mm f/2,8 ED UMC Macro - Fuji X

100mm f/2,8 ED UMC Macro - Fuji X

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
469 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Samyang 100/2,8 ED UMC macro
Fantastista kuvanlaatua Samyang 100/2,8-objektiivilla. Voit ottaa upeita luontokuvia lyhimmän tarkennusetäisyyden ollessa vain 0,3 m. Voit käyttää objektiivia sekä makro-objektiivina ottaessasi lähikuvia ja teleobjektiivina ottaessasi maisema- ja muotokuvia. Objektiivi on käsisäätöinen ja sen suurin aukko on f/2,8.

Objektiivin rakenne koostuu 15 linssistä 12 ryhmässä, HR- ja ED-linsseistä minimoidakseen tarpeetonta valonhajontaa ja tarjotakseen suuren resoluution koko kuvan alueella.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.