Nikon Kaukoputki Prostaff 5 Fieldscope 82-A kulmainen
Artikkeli: 319339

Nikon Kaukoputki Prostaff 5 Fieldscope 82-A kulmainen

Kaukoputki Prostaff 5 Fieldscope 82-A kulmainen

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
365 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Nikon Prostaff 5 Fieldscope 82-A kulmainen
Prostaff 5 kaukoputki on Nikonin persumalliin kuuluva kaukoptuki. Kaukoputken rujnko on noin 20% kevyempiverrattuna edelliseen malliin. Pitkä silmäetäisyys ja hyvin vähäiset värivääristymät kuvan reunoilla ovat uuden zoom-okulaarin ansiota. Näkökenttä on mnyös erittäin kirkas, 82 mm:isen objektiivilinssin ansiosta.

Kaikkiin kolmeen uutuusokulaariin on saatavilla digiscoping-kiinnitys. Siten niihin voidaan liittää useita eri COOLPIX-sarjan digitaalikameroita käyttämällä FSB-sarjan sovittimia.

- Yhdysrakenteinen liukuva vastavalosuoja.
- Lyijytöntä ja arsenikitonta ekolasia.
- Suojalaukku mukana.
- Rungossa on kaksi ruuvikiinnityspaikkaa, joiden avulla kaukoputki voidaan kiinnittää tukevasti jalustaan sekä digiscoping-järjestelmän kanssa että ilman.

Myyntipaketti sisältää:
Kotelo
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.