Focus Aquafloat 7x50 WP Compass kiikarit
Artikkeli: 1016094

Focus Aquafloat 7x50 WP Compass kiikarit

Aquafloat 7x50 WP Compass kiikarit

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Integroidun kompassin avulla näet katselusuunnan kompassisuunnan kiikarin kuva-alueessa
  • Monikerroksinen heijastuksenestopinnoite tarjoaa erinomaisen kirkkauden, kontrastin, terävyyden ja värintoiston
  • Vedenpitävä rakenne takaa kiikareiden toiminnan vaikeimmisakin sääolosuhteissa
199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

3D- näön merikiikari
Yksittäinen tarkennus tarjoaa optisen syväterävyyden aina 20 metristä rajattomuuteen, ilman uudelleentarkennusta käytön aikana. Kiikarissa on laaja näkökenttä joka antaa 3D-näön ja suuri valon määrä tekee kiikarista erinomaisen käytettäväksi yöllä. Sisäänrakennettu kompassi ja etäisyysasteikot, joita voidaan tarvittaessa valaista öiseen aikaan. BaK4-prismat ja heijastuksenestopinnoite tekevät kuvasta terävän ja kirkkaan. Kiikari on vesitiivis, jotta se selviäisi merenkäynnin haasteista. Mukana toimitetaan laukku ja kelluva hihna.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.