Apple Mac Studio - M1 Ultra 20-core CPU, 48-core GPU, 64GB RAM, 2TB SSD, Silver
Apple Mac Studio - M1 Ultra 20-core CPU, 48-core GPU, 64GB RAM, 2TB SSD, Silver
Artikkeli: 1054986

Apple Mac Studio - M1 Ultra 20-core CPU, 48-core GPU, 64GB RAM, 2TB SSD, Silver

Mac Studio M1 Ultra – Kompakti tehopaketti

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 09.12.2022
Helsingin myymälä:
 • 20-ytiminen prosessori ja 48-ytiminen näytönohjain
 • 64GB RAM ja 2TB SSD-kovalevy
 • Toistaa jopa 18 videota 8K-tarkkuudella samanaikaisesti
5 129 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Valmistaudu ennennäkemättömään suorituskykyyn Mac Studiolla. M1 Ultra antaa sinulle runsaasti suorituskykä 20-ytimisellä prosessorilla, 48-ytimisellä näytönohjaimella ja 800 Gt/s muistikaistanleveydellä. Runsaiden liitäntöjen ansiosta se sopii useimpiin valokuvaus-, elokuva- ja luoviin tehtäviin. Aja jopa 18 8K ProRes -virtaa samanaikaisesti. Kaikki tämä suorituskyky on pakattu uskomattoman pieneen pakettiin, joka vie vain vähän tilaa työpöydällä. Koneen sisältä löydät innovatiivisen jäähdytysjärjestelmän, jonka avulla voit käsitellä massiivisia työnkulkuja.

Ominaisuudet

 • M1 Ultra, jossa on 20-ytiminen prosessori ja 48-ytiminen näytönohjain
 • Kuusi Thunderbolt 4 -porttia
 • Jopa 18 8K ProRes -videovirran toistaminen samanaikaisesti
 • Tuki jopa viidelle näytölle
 • 10 Gbps Ethernet-portti
 • Tehokas jäähdytysjärjestelmäSuorituskyky vaativiin tehtäviin

M1 Ultra on tarkoitettu niille, jotka haluavat suorittaa vaativia tehtäviä helposti ja vaivattomasti. Mac Studion avulla on helppo editoida 8K-muodossa ja käyttää jopa viittä näyttöä samanaikaisesti. M1 Ultra auttaa sinua laajentamaan henkilökohtaisen tietokoneen suorituskyvyn rajoja.

Työpöydältä studioon

Mitä ikinä teetkin, voit muuttaa työpöytäsi nopeasti studioksi. Se on suunniteltu luovaa työnkulkua ajatellen, joten se vie hyvin vähän pöytätilaa ja sulautuu helposti työtilaan. Sisäänrakennettu tuuletinjärjestelmä pitää Mac Studion viileänä riippumatta siitä, kuinka suuria projekteja teet. Toisin kuin M1 Max Mac Studiossa, tämän Mac Studion jäähdytysjärjestelmä on valmistettu kuparista, jotta se pystyy pitämään lämmön vielä tehokkaammin alhaalla kaksinkertaisesta tehostaan huolimatta.

Toimitukseen sisältyy

 • Mac Studio - M1 Ultra 20-core CPU, 48-core GPU, 64GB RAM, 2TB SSD, Silver
 • Virtajohto
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.