Musiikkiohjelmistot

Täältä löydät Native Instrumentsin musiikkiohjelmistot ääni- ja musiikkituotantoihin. Ohjelmistot ovat suunniteltu äänten, tehosteiden tai seuraavan hittikappaleen luomiseen. Voit käyttää niitä itsenäisenä ohjelmistona tai DAW:n liitännäisenä ja täydennyksenä MIDI-koskettimille. Hanki omasi meiltä nopealla toimituksella jo tänään.

0 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.