Manfrotto Jalustalaukku MBAG80N
Artikkeli: 311027

Manfrotto Jalustalaukku MBAG80N

Jalustalaukku MBAG80N

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
74,99 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Jalustalaukku 80 cm

Manfrotto MBAG80N on kevyt (ei pehmustettu) laukku suojaamaan jalustasi asennetun pään kanssa. Epäsymmetrinen, kapeneva muoto on suunniteltu että jalustan pää on kiinnitettynä kuljetuksen aikana.

Edut:

  • Hyvä suoja kamera- ja videojalustalle
  • Thermopehmustettu kansi antaa hyvän suojan
  • Valmistettu vettä hylkäävästä materiaalista

Jalustan jalat sopivat kapeampaan osaan ja jalustan pää leveämpään osaan. Vetoketju kulkee laukun koko pituutta myötä. Toimitetaan olkahihnan kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.