Benro Polaris Astro Module
Benro Polaris Astro Module
Artikkeli: 1055392

Benro Polaris Astro Module

Benro Polaris Astro-moduuli

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Suunniteltu Benro Polaris -jalustapäälle
  • Mahdollistaa seuraavan astrovalokuvauksen
  • Antaa Polarikselle lisäakselin
239 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Oletko ostanut Benro Polaris Timelapse -jalustapään ja unohtanut ostaa Astro Modulen? Ei hätää! Tuote on saatavilla myös erikseen, joten voit nyt hankkia Benro Polaris Astro Modulen erikseen saadaksesi automaattisen tähtien seurannan.

Ominaisuudet

  • Suunniteltu Benro Polaris -jalustapäälle
  • Mahdollistaa seuraavan astrovalokuvauksen
  • Antaa Polarikselle lisäakselin

Kuvaa tähtitaivasta pitkillä suljinajoilla

Benro Polaris Astro seuraa tähtiä, taivaankappaleita ja planeettoja yötaivaalla ja kompensoi samalla maapallon pyörimistä. Tämä helpottaa sinua saamaan teräviä kuvia tähtitaivaasta. Polaris Astrolla on arkisto suosituista tähtikuvioista, tähdistä ja taivaankappaleista, jotka Polaris Astro löytää sinulle. Käynnistä, pidä puhelinta Polariksen vieressä, jotta se voi synkronoida, anna Polariksen etsiä automaattisesti lähde yötaivaalta ja tee viimeinen säätö puhelimen kautta auttamalla Polarista tähtäämään tarkasti – sitten olet valmis.

Toimitukseen sisältyy

  • Benro Polaris Astro Module
Hyvä tietää! Jotta tämä tuote toimisi, tarvitset Benro Polaris -jalustapään.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.