Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Spark Sunrise Yellow +kauko-ohjaus

DJI Spark Sunrise Yellow +kauko-ohjaus

Artikkeli: 1039069

DJI Spark-kopterilla tallennat helposti kaikki tilanteet ylhäältä. Tällä kopterilla on helppoa ja hauskaa luoda mahtavia, laadukkaita kuvia ja elokuvia lintuperspektiivistä.

449 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Ei saatavilla
Ei saatavilla

Arvopaketti

Spark Sunrise Yellow +kauko-ohjaus
Muistikortti Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
Care 1 Year Refresh till Spark
544 EUR
Spark Sunrise Yellow +kauko-ohjaus
Filter 3-pack (PL/ND8/ND16) till Spark
Propguard till Spark Part 1
560 EUR

Fiksu, kompakti selfie-kopteri kauko-ohjauksella.

DJI Spark-kopterilla tallennat helposti kaikki tilanteet ylhäältä. Tällä kopterilla on helppoa ja hauskaa luoda mahtavia, laadukkaita kuvia ja elokuvia lintuperspektiivistä.

Edut:

 • Näppärä kuljettaa
 • 2-akselinen vakaaja
 • Käden liikkeitä, Quicklaunch
 • Matkapuhelin kauko-ohjaukseen
 • Automaattitilat
 • 12MP ja Full HD
 • Turvallinen
 • Kauko-ohjaus

Helppo ottaa mukaan

Spark erottuu joukosta pienen kokonsa takia. Juuri tämän ansiosta pidät Sparkin mukana kaikissa tilanteissa ilman ylimääräistä laukkua. Potkurit taitetaan yhteen kuljetusta varten. Siitä huolimatta, että Spark on näppärän kokoinen, se pystyy lentämään jopa 50 km/h ja toiminta-aika on 16 minuuttia. Spark on yhteensopiva DJI Goggles´in kanssa joka antaa vielä enemmän elämystä lentämiseen.

2-akselinen vakaaja

Spark-kopterin kamerassa on 2-akselinen vakaaja joka antaa pehmeitä ja rauhallisia videojaksoja ja paremman elokuvaelämyksen. Vaikka teet panorointi-jaksoja, peruutat tai ajat täysillä eteenpäin, saat aina stabiilin elokuvan jota mielellään katsoo.

Ohjaat käden liikkeillä

Voit ohjata Sparkia käden liikkeillä. Kun käytät Quick Launch-toimintoa et tarvitse edes kauko-ohjauslaitetta tai matkapuhelinta kuvien ottamiseen. Kopteri starttaa kädestäsi ja tietää koko ajan missä olet. Kun annat käskyn, Spark ottaa kuvan jonka jälkeen voit ohjata sen laskeutumaan luoksesi.

Matkapuhelin kauko-ohjaukseen

Tietenkin voit ohjata Sparkia kuten muitakin koptereita. Sovelluksen avulla käytät matkapuhelinta kauko-ohjaukseen ilman muita varusteita. Fly More Combo-pakettiin kuuluu kauko-ohjauslaite jonka fyysiset ohjaimet antavat enemmän läheisyyttä ja tarkkuutta lentämiseen.

Automaattiset toiminnot

Spark-kopterissa on runsaasti automaattisia toimintoja helpottamaan lentämistä, m.m. Intelligent Flight Mode's kuten esim. ActiveTrack ja TapFly - tuttuja aikaisemmista DJI-koptereista. QuickShot-tilassa Spark tekee esiohjelmoituja liikkeitä kuten Rocket, Dronie, Circle ja Helix - eri liikkeitä ja kuvaus-toimintoja yhdistettyinä.

12MP Full HD

Sparkin kamerassa on 1/2,3" kuvakenno, 12 MP resoluutio ja Full HD-video. Älykkäistä toiminnoista mainittakoon m.m. Pano (luo panorointi-kuvia) ja Shallowfocus (lyhyt syväterävyys) joiden avulla saat vielä enemmän luovuutta.

Turvallinen lento

Spark-kopterissa on sensoreita jotka huomaavat kiinteitä esineitä. GPS seuraa kopterin sijaintia lähtöpaikasta ja takaisin. ReturnHome-toiminnolla Spark palaa lähtöpaikkaan täysin automaattisesti. DJI GEO-järjestelmä estää että jjoutumasta "No-fly-zones"-alueille kuten esim. lentokentille. Älykäs akku pitää huolen siitä, että voimaa on riittävästi lentämään takaisin.

Spark-toimitukseen kuuluu:

 • Spark
 • Kauko-ohjaus
 • 6 x potkuria
 • Intelligent Flight Battery
 • Laturi
 • Micro USB johto
 • Säilytyslaatikko

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.