Steadicam

Steadicam on kameran vakauslaitteisto, joka helpottaa liikkeessä kuvaamista. Sen avulla saa otettua helposti tärinätöntä kuvaa ilman jalustaa, minkä ansiosta kuvaaminen onnistuu vaikeammissakin paikoissa. Steadicameja löytyy lukuisia erilaisia ja erilaisilla kantomahdollisuuksilla. Valikoimistamme löydät kaikkein suosituimmat mallit, kuten ReadyRig, Shoulderpod X1 Pro Rig ja Glidecam.

0 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.