DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
Artikkeli: 1053482

DJI Action 2 Power Combo

DJI Action 2 Power Combo – magneettinen actionkamera

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Magneettirakenne
 • 4K/120fps -videokuvaus ja Super-Wide FOV
 • FullHD 240fps -videokuvaus
298 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

DJI Action 2 ei ole vain äärimmäisen monipuolinen vaan se on myös DJI:n tähän mennessä tehokkain actionkamera. Innovatiivisen magneettirakenteen ansiosta voit vaihtaa lisävarusteet helposti ja erittäin nopeasti. Kaikki extreme-urheilusta puistokävelyihin on nyt helppo ikuistaa DJI Action 2 -actionkameran ansiosta. Power Combo -paketti on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat pitkää akkukestoa. Akkumoduuli antaa jopa 180 minuutin akunkeston yhdellä latauksella.

Ominaisuudet

 • Uniikki magneettinen rakenne
 • 4K/120fps -videokuvaus ja Super-Wide FOV
 • FullHD 240fps -videokuvaus
 • Kevyt ja kätevä ja voit ottaa sen mukaan mihin tahansa
 • HorizonSteady -toiminto
 • Vedenkestävä 10 metriin asti
 • AI EditorDesign

DJI Action 2 on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kevyt minimalistinen alumiiniseosrunko on tyylikkään näköinen ja tukeva. Action 2 -actionkameran innovatiivisen magneettirakenteen ansiosta voit vaihtaa lisävarusteet nopeasti ja turvallisesti. Linssin muoto ja kulma on suunniteltu huolellisesti optimaalisen suorituskyvyn ja terävyyden saavuttamiseksi.

Uskomattomat toiminnot

Action 2 tarjoaa alan johtavan suorituskyvyn ja on täynnä intuitiivisia ominaisuuksia. Kaiken tämän tehon avulla käyttäjät voivat tallentaa ikimuistoisia kuvia näyttävistä arkipäiväisiin kuviin, jopa vaikeimmissakin kuvausolosuhteissa. Ota upean kauniita kuvia, joissa on runsaasti yksityiskohtia, jotka erottuvat muista. DJI Action 2 avaa uuden tien 4K/120fps -videokuvausominaisuuksillaan. Paranna perspektiiviäsi ja saat paremman syväterävyyden erittäin laajan 155 asteen FOV:n ansiosta. Kameran mukautettu asfäärinen linssi leikkaa reunoja ja vähentää kuvan vääristymiä. HorizonSteady pitää horisontin tasaisena, vaikka toiminta olisi kuinka hurjaa. Kamerasta löytyy DJI:n uusin sisäänrakennettu vakautusalgoritmi, joka havaitsee ja korjaa kameran tärinän ja pyörimisen reaaliajassa, vaikka kuvaisit esimerkiksi kartingia tai maastopyöräilyä. Action 2 -kamera on erittäin kestävä ja se on putoamis-, pöly- ja vedenkestävä 10 metriin asti. Gorilla-lasista valmistetun kosketusnäytön ja linssin ansiosta se on hyvin kestävä erilaisiin seikkailuihin.

Vapauta luovuutesi

Esittele luovia taitojasi näyttävällä timelapse -kuvauksella. Nappaa kaupungin jyrinä tai myrskypilvet, jotka rullaavat ajan myötä. Läheltä piti -tilanne, hyppy suksilla tai aallon murtuminen ovat sitäkin eeppisempiä hidastettuna. Action 2 -kameran avulla voit jopa aktivoida tai deaktivoida hidastuksen jopa 8-kertaiseksi kuvauksen aikana. Sinulla on mahdollisuus siirtyä stillkuvista etäisyyskuviin, jopa kuvauksen aikana, mikä lisää kuvien syvyyttä entisestään.

Suunniteltu todellista actionia varten

Action 2:n magneettisen rakenteen ansiosta käyttäjät voivat vapaasti vaihtaa tehokkaiden moduulien ja lisävarusteiden välillä. Tämä sujuva systeemi tekee siitä äärimmäisen monikäyttöisen toimintakameran. Ota käyttöön suurempi kosketusnäytön moduuli ja tee itsestäsi huomion keskipiste. Vloggaajia ajatellen suunnitellun etupuolen OLED-kosketusnäytön ja 4-mikrofonisen Matrix Stereo -tekniikan ansiosta voit koostaa videoita ja nauttia terävästä äänestä samalla, kun nautit retkestäsi. Kun ne ovat kytketty, kameran akunkesto on enintään 160 minuuttia.Virtamoduuli

Vahvistusta silloin, kun tarvitset sitä eniten. Saat enemmän irti Action 2 -kamerastasi Power Module -virtamoduulin avulla. Kun Power Module on kytketty, Action 2 saa microSD-korttipaikan ja se voi tallentaa videokuvaa jopa 180 minuuttia. Virtamoduuli on ns. "hot swappable", joka tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa virtamoduulin lennosta, jolloin kuvaaminen ei keskeydy.

Lisävarusteet

DJI Action 2 mahdollistaa upeiden hetkien taltioinnin. Magneettisen kaulanauhan tai otsanauhan avulla voit kiinnittää Action 2 -kameran kätevästi rintaasi tai päähäsi, pitää kätesi vapaana ja kuvata FPV:tä.
Löydä uusia ainutlaatuisia kuvakulmia magneettisten lisävarusteiden avulla. Ole luova liittämällä lisävaruste johonkin Action 2:n magneettisista kiinnikkeistä. Voit liittää kaksi magneettista lisävarustetta tai käyttää 1/4" kierteillä varustettua reikää kolmansien osapuolten valmistamien lisävarusteiden liittämiseksi.

DJI Mimo -sovellus

DJI Mimo -sovelluksen avulla voit synkronoida ja jakaa sisältöä erittäin kätevästi. Sovellus on helppokäyttöinen ja valmis aina, kun haluat luoda sisältöä, joka todellakin erottuu muista. DJI Mimo -sovelluksella voit helposti tallentaa, muokata ja jakaa minkä tahansa seikkailun kohokohdat. Sovellus on täynnä intuitiivisia ominaisuuksia ja tehokkaita muokkaustyökaluja. Tekoälymuokkauksen avulla voit jakaa siististi ja hyvin järjestettyä sisältöä muutamalla napautuksella. DJI Mimo -sovellus valitsee automaattisesti eeppiset hetkesi ja yhdistää ne virheettömiin kuviin ja vauhdikkaaseen musiikkiin. Käytä puhelinta valokuvien ja videoiden hallintaan. Järjestyksen pitäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Toimitukseen sisältyy

 • DJI Action 2
 • DJI Action 2 Power Module
 • Magneettinen kaulanauha
 • Magneettinen kamerakiinnike
 • USB-kaapeli
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.