Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Actionkamerat

Actionkamera antaa kuvaajalle paljon uusia ja erilaisia mahdollisuuksia. Actionkameroilla tarkoitetaan kameroita, joilla voit sekä ottaa kuvia että kuvata videoita. Ne ovat todella käteviä kokonsa ja ominaisuuksiensa vuoksi monissa vaativissakin tilanteissa. Actionkamerat GoPro Insta360 ja Ricoh antavat sinulle mahdollisuuden upeisiin kuviin ja videoihin niiden editointiominaisuuksien ansiosta. Actionkamerat ovat etenkin urheilijoiden suosikkeja.

16 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Actionkamerat
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Suurin ISO
Akku malli
Vedenpitävä
Syvyys
Aikakoodi
Sisäänrakennettu ND-suodin
Livestreaming
Näyttö
Korkeus

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.