Actionkamerat

Action- tai toimintakamera on pieni ja kestävä kamera, joka tallentaa kaikki seikkailusi valokuviksi ja videoiksi riippumatta siitä, mitä teet. Kiinnitä se kypärään, rintavaljaisiin, polkupyörään tai moottoripyörään tai ota se mukaan veden alle. Sitä voidaan hyödyntää myös joidenkin urheilulajien kuvauksessa. Meiltä löydät toimintakameroita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten GoPro, DJI ja Insta360. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

24 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Actionkamerat
Tuotemerkit
Vedenpitävä
Tallennusmedia
Syvyys
Sisäänrakennettu mikrofoni
USB-liitäntätyyppi
Wifi
Paino
Kuvanvakaaja
Leveys
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.