Olkahihnat

Olkahihnat ovat erittäin käytännöllisiä, sillä niiden avulla kädet jäävät vapaaksi. Meiltä löydät kameran hihnat moniin tunnettuihin kameramerkkeihin. Valikoimistamme löytyy laadukkaat ja kestävät kameran hihnat esimerkiksi Matin, Leica ja Peak Design -tuotemerkeiltä. Kameran hihnat takaavat sen, että kamera pysyy helposti mukanasi.

19 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kamerahihnat
Tuotemerkit
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.