Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Heijastinvarjo TriGrip 45 cm

Lastolite Heijastinvarjo TriGrip 45 cm

Artikkeli: 1001806
71 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Heijastinvarjo TriGrip 45 cm
Kiinnike heijastinvarjoille
Stativ Pro 85-235 EL-30101
243 EUR
Heijastinvarjo TriGrip 45 cm
Las Ezybalanceharmaakortti 30cm
Hållare till reflexskärm TriGrip
238 EUR
Lastolite TriGrip 45 cm
Heijastinvarjon ja hajottimen erinomainen yhdistelmä.
Ainutlaatuisen kankaan ansiosta,TripGrip toimii sekä heijastimena että hajottimena. Siinä on tukeva kahva ja laadukas metallireuna, minkä takia se tarjoaa hyvin tarkan valon ohjaamisen, jopa yhdellä kädellä. Mutta koska TripGrip on myös varustettu hihnoilla, voit sitoa sen käteen kiinni ja näin vähentää ranteen heijastimen piteleminen ei ole yhtä rasittavaa ja myös vähentää sormien puutumista.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.