Focus Viewmaster 20-60X80 + Velbon Videomate 638
Artikkeli: 1100237

Focus Viewmaster 20-60X80 + Velbon Videomate 638

Valoherkkä ja uskomattoman terävä kaukoputki

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Erittäin terävä kaukoputki
  • Kestävä ja vedenpitävä
  • Lähin tarkennusetäisyys 5,5 metriä
679 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Focus Viewmaster 20-60X80 on mullistava kaukoputkin, joka vie lintujen ja luonnon tarkkailun aivan uudelle tasolle. Tämä paketti sisältää sekä kaukoputken että Velbon Videomate 638 -jalustan. Focus Viewmaster 20-60X80 on erittäin valoherkkä kiikari, jossa on suuri 80 mm:n etulinssi ja Bak-4-prismat. Bak-4 -prismat ovat parhaita porroprismoja ja ne tarjoavat yhdessä ED-linssien kanssa uskomattoman terävän ja luonnollisen kuvan.

Ominaisuudet

  • Erittäin terävä kuva
  • Kestävä ja vedenpitävä
  • Sopii täydellisesti vaativille käyttäjille
  • Terävä ja luonnollinen kuva koko näkökentässä
  • Näkökenttä 42-19 metriä 1000 metrin etäisyydellä
  • Lähin tarkennusetäisyys 5,5 metriä

ED-lasi

Kaukoputki on varustettu ED-linsseillä, jotka tarjoavat erinomaisen terävyyden ja poistavat kromaattisen aberraation. Tämän ansiosta kuva on yksityiskohtainen ja värit luonnollisia.

Kaksoistarkennus

Kaksoistarkennusmekanismin ansiosta tarkennus on nopeaa ja helppoa, joten et koskaan missaa mielenkiintoisia kohteita. Laaja näkökenttä helpottaa lintujen ja muiden eläinten löytämistä ja seuraamista. Näkökenttä on 42-19 metriä 1 000 metrin etäisyydellä ja lähin tarkennusetäisyys on vain 5,5 metriä.

Vedenpitävä ja typpitäytteinen

Kaukoputki on vesitiivis ja typpitäytteinen, joten linssien sisään ei pääse muodostumaan kosteutta. Focus Viewmaster ED toimitetaan käytännöllisessä ja suojaavassa "stay-on-etui" -kotelossa, joka suojaa kiikaria sekä kuljetuksen että käytön aikana.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.