LED-paneeleilla

Scandinavian Photolta voit ostaa valmiita valaisinpaketteja edulliseen hintaan. Meiltä löydät valaisinratkaisuja studiolle, kotikonttorille tai kun haluat työskennellä paikan päällä. Valopaketit sopivat ihanteellisesti kun haluat vloggata, striimata videokuvata tai valokuvata puhelimella tai kameralla. Tutustu suureen valikoimaamme ja tilaa jo tänään.

25 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Valaistuspaketit
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.