Godox SL300IIBi
Godox SL300IIBi
Godox SL300IIBi
Godox SL300IIBi
Godox SL300IIBi
Artikkeli: 1055390

Godox SL300IIBi

Erittäin tehokas studiovalaisin säädettävällä värilämpötilalla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Tuottaa 99 300 luksia metrin etäisyydeltä
 • Säädettävä värilämpötila 2800-6500K välillä
 • Silent Mode – äänetön tila
825 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Godox SL300II Bi-Color erittäin tehokas LED-valaisin, joka tuottaa kirkasta ja välkkymätöntä päivänvaloa 99 300 luksin teholla metrin etäisyydeltä. Tämä LED-valaisin sopii erinomaisesti suurempaan studioon tai kuvaustilaan suuren tehon ansiosta. Bi-Color antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa valon värilämpötila ympäristön mukaan. Valaisin on varustettu Bowens-kiinnityksellä, joka takaa laajan valonmuokkainten valikoiman.

Ominaisuudet

 • Bi-Color antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa valon värilämpötila ympäristön mukaan
 • Tuottaa 99 300 luksia metrin etäisyydeltä heijastimen kanssa
 • Säädettävä värilämpötila 2800-6500K välillä
 • 320W:n teho
 • Silent mode – täysin äänetön pienemmällä teholla (0-20% teho)
 • Kahdeksan esiohjelmoitua erikoistehostetta
 • Säädettävä teho optimaalista valonhallintaa varten (0-100%)
 • Bowens-kiinnitys

Godox sl300II LED video light i

Tehokas LED-valaisin, joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa

Godox SL300IIBi on erittäin tehokas 320 watin LED-valaisin, joka säteilee välkkymätöntä päivänvaloa (2800-5600K) valo- ja videokuvaukseen. LED-valaisin tuottaa jopa 99 300 luksia metrin etäisyydeltä ja se tarjoaa tehokkaan valon studion täyttämiseen valonmuokkaimella tai ilman.

Valaisin on suunniteltu käytettäväksi video- ja elokuvatuotannossa, ja siinä on säädettävä 0-100 % teho välillä sekä radio-ohjaus 32 kanavalla ja 16 ryhmällä, jos haluat hankkia erillisen kaukosäätimen. Valaisimen runko on valmistettu metallista ja valaisimen alapuolella on kallistettava jalustakiinnitys, jotta voit kiinnittää sen esimerkiksi valaisinjalustaan, puomiin tai muihin 16 mm:n kiinnityksellä varustettuihin tarvikkeisiin.

Godox SL200II Video LED-belysning

Laaja valonmuokkaajien valikoima

Godox SL300IIBi on varustettu Bowens-kiinnikkeellä (Bowens/Aputure/Visico), joka mahdollistaa useiden erilaisten valonmuokkainten käytön. Godox SL300IIBi:ssa on myös sateenvarjokiinnike. Löydät kaikki suositellut lisävarusteet sopivat lisävarusteet -välilehden alta.

Hanki erillinen kaukosäädin

Godox SL300IIBi LED-valaisinta voidaan ohjata kaukosäätimellä (ei sisälly toimitukseen, katso sopivat lisävarusteet) tai valaisimen takaosassa olevilla säätimillä. Takapuolella on myös taustavalaistu LCD-näyttö, jossa näkyy selkeästi asetettu teho (0-100 %), asetettu radiokanava, radioryhmä ja valaisimen käyttölämpötila.

Godox SL300IIBi:ssa on integroitu ja moderni 16-kanavainen radiojärjestelmä. Jos sinulla on useita Godox-valoja, voit jakaa yksiköt eri ryhmiin (A/B/C/D/E/F) ja muuttaa kunkin ryhmän kirkkautta, jos sinulla on kaukosäädin. Radiojärjestelmä tukee 16 radiokanavaa, joten saman tilan eri studiot voivat käyttää valojaan häiritsemättä toisiaan. Takapuolella on myös pistorasia verkkokaapelia (230V) varten, jonka voit kytkeä pistorasiaan.

Toimitukseen sisältyy

 • Godox SL300IIBi
 • LED Bowens-mount reflector
 • Power Cord
 • Protection Cover
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.