Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Salama D-Lite RX ONE

Elinchrom Salama D-Lite RX ONE

Artikkeli: 1000366
  • D-Lite RX ONE antaa lähes kaksinkertaisen valon verrattuna tehokkaiseen järjestelmäkameran vilkkuun.
  • D-Lite RX ONE -laitetta voidaan käyttää vakiokameran välähdysten kanssa käyttämällä Eye-Cell-orjatoimintoa
  • D-Lite RX ONE -laitteessa on langaton laukaisu- ja lähtöohjaus
189 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

HUOM!
Toimitetaan ilman heijastimia.

Elinchrom D-Lite RX ONE
D-lite RX ONE on Elinchromin helpoin ja yksinkertaisin studiosalama. Mutta älä mene lankaan sen koosta ja hinnasta, koska se on täynnä ominaisuuksia ja suoritskykyä mitä normaalisti löydät kalliimmista malleista. Jos olet aloitteleva studiokuvaaja tämä on paras valinta. Settiä on helppo päivittää myöhemmin boxeilla.

Studiosalaman monipuolisuus piilee sen muokattavuudessa: Elinchrom-bajonettiin on saatavilla erittäin laaja valikoima erilaisia valonmuokkaimia, joiden avulla vain mielikuvitus on valaistuksen rajana.

D-Lite RX ONE -salamassa on sisäänrakennettu EL-Skyport -vastaanotin ja pystyt radiolähettimen avulla säätämään salaman teho- ja muita asetuksia. Salamapaketin voit ostaa setissä, tai erikseen ja Eye-Cell ansiosta, voit myös helposti käyyttää salamapakettia yhdessä vakio kamerasalaman kanssa.

Myyntipaketti sisältää:
D-Lite RX ONE (EL-20485), Suojakupu (EL-26124), Verkkokaapeli (ER-11054), Synk kaapeli 5 m (EL-11088), Salamaputki (EL-24009), lamppu 100W / 196V (EL-23002)

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.