Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Salama EF-610 DG Super Sigmalle

Sigma Salama EF-610 DG Super Sigmalle

Artikkeli: 1026296
209 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Sigma EF-610 DG Super
Täysautomaattinen ja manuaalinen tehokas salama sinulle, joka haluat vain "katsoa ja laukaista" tai kokeilla ja saada paljon paremman kantaman kuin mitä kameran sisäänrakennettu heikko salama tarjoaa. Sisäänrakennettu näyttö antaa täyden kontrollin salaman kantamaan metri- tai jalka-asteikolla. Optimaalisen pariston suorituskyvyn vuoksi automaattinen virransäästötoiminto sulkee näytön, kun se on ollut pitemmän aikaa käyttämättömänä. Manuaalisessa tilassa on runsaasti asetuksia kuten langaton salama ja useamman salaman kytkentä, varjokontrolli, korkeanopeussynkronointi, synkronointi, toisella verholla, stroboskooppisalama ja paljon muuta. Ohjeluku 61 105 mm ja 100 ISO, säädettävä salamapää mahdollistaa epäsuoran salaman käytön pehmeämpiä kuvia varten.

Tukee Nikonin viimeisintä iTTL-tekniikkaa, mikä antaa täyden automatiikalle, sekä tekee sen hyvin helppokäyttöiseksi.
Latausindikaattori kertoo, kun salama on täyteen ladattu, näkyy myös kameran etsimessä helpottaakseen käsittelyä.

Katso Sigman yhteensopivuuslista täältä.

Mukana toimitetaan
Laukku sekä salamakenkä FS-11

Lue lisää Sigma EF-610 DG ST-salamasta ja Sigma EF-610 DG super-salamasta Photoblogistamme.

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.