Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

LensCoat Objektiivisuoja Realtree Max4 Canon 500/4,0- objektiiville

  • Kirjoita tuotearvostelu
  • Valmistaja: LensCoat
  • Tuoteryhmät: Objektiivitarvikeet - Objektiivitarvikkeet_HISTORY
  • Tuotenumero: 1026838
  • Valmistajan tuotenumero: LC5002
LensCoat Objektiivisuoja Realtree Max4 Canon 500/4,0- objektiiville voidaan toimittaa heti nettivarastostamme. Toimitusaika 2-4 arkipäivää rahtitavasta riippuen.

124,00 EUR Aikaisempi hinta:

Älä säikytä kuvauskohdettasi pois

Suuren valkoisen (tai mustan) objektiivin kanssa liikkuminen luonnossa, on kuin käsillä huitominen - erittäin tehokas tapa pelästyttää kohde, ja pilata mahdollisuus ehkä elämäsi kuvaan, LensCoat Linssisuoja naamioi objektiivisi ja antaa sinulle mahdollisuuden onnistuneeseen kuvaan.

Kestävä ja suojaava

LensCoat Linssisuoja on valmistettu 100% tiiviistä neopreenistä, ja suojaa iskuilta, naarmuilta sekä muilta merkeiltä. Se myös suojaa käsiäsi kylmältä. Linssisuoja on helppo laittaa päälle ja ottaa pois, eikä se jätä liiman jäämiä. LensCoat Linssisuoja on vesitiivis, joten se suojaa myös hankalissa oloissa.

Täysi pääsy objektiivin säätimiin

Muita ominaisuuksia ovat kirkas ja joustava AF/IS/VR -hallinnan UV-PVC -ikkuna sekä välimatkamittauksen ikkuna. LensCoatissa on myös aukkoja muille objektiivin toiminnoille, kuten kameranrungon lukitusjärjestelmälle.

LensCoat Linssisuoja tarjoaa erinomaisen suojan arvokkaille varusteillesi ja säilyttää niiden arvon, jos joku päivä päätät myydä tai vaihtaa parempaan.

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)