Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Sony UWP-D16/K33 kameravastaanotin+plug-on/taskulähetin +nappimikrofoni

Sony UWP-D16/K33 kameravastaanotin+plug-on/taskulähetin +nappimikrofoni on loppunut nettivarastostamme. Tilaamme tuotteen valmistajalta saatuamme tilauksesi. Ota yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja toimitusajasta.

925,00 EUR Aikaisempi hinta:

Langaton paketti: nappimikrofoni, plug-on lähetin, taskulähetin ja kameravastaanotin
UWP-D16 -pakettiin kuuluu kompakti vastaanotin, plug-on lähetin, belt-pack ja ympäröivä Sony-nappimikrofoni. Järjestelmällä on leveä taajuuskate jopa 72 MHz nauhanleveydellä, suuri kanavatarjonta ja mahdollisuus valita neljän paketin välillä. Tärkeä osa pakettia on vastaanottimen "true diversity", joka takaa täyden signaalivoiman myös kun mikrofonin ja vastaanottimen välillä on paljon välimatkaa.

Suuret näytöt ja pienet vastaanottimet, jotka sopivat useimpiin videokameroihin ja järjestelmäkameroihin, automaattinen kanavanasennus, kuulokeliitäntä ja virtalähteen USB-liitäntä ovat vain joitakin syitä siihen miksi järjestelmät ovat niin suosittuja. UWP-D-sarja tarjoaa kaikille ENG / EFP-tuotteille erinomaista suorituskykyä.

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)