CyberShot DSC-HX400V

Sony CyberShot DSC-HX400V

Artikkeli: 1010323
  • CyberShot DSC-HX400V
  • Kompaktikamera 50x zoomin kanssa
  • Vastaa 24-1200mm
  • Kuvan vakauttaminen, digitaalinen etsin ja taittuva näyttö helpottavat vakaan kuvien saamista.
399 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

CyberShot DSC-HX400V
Muistikortti Secure Digital 32GB SDHC Extreme 90MB/s
NP-BX1 1250mAh 2-kpl + USB Double-Sided Charger Sony
458 EUR
CyberShot DSC-HX400V
Kameran akku, vastaa Sony NP-BX1-akkua
Jalustakitti T880EX Digital alumiini
447 EUR453 EUR
Sony Cybershot DSC-HX400V
Sonyn uudessa Cybershot DSC-HX400V -kamerassa on uskomaton 50x optinen zoomi joka kattaa kaikki tilanteet, maisemakuvauksesta perhepotretteihin ja konserteista dramaattisiin lähikuviin luonnosta tai urheilusuorituksista.

Jokainen kuva on täynnä täyteläisiä yksityiskohtia ensiluokkaisen ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivin, takaa valaistun korkean resoluution Exmor R CMOS -kuvakennon, 20,4 tehokkaan megapikselin ja nopean BIONZ X -kuvaprosessorin ansiosta. Cyber-shot-sarjan kameroihin täysin uusi BIONZ X -kuvaprosessori on edeltäjänsä jopa kolme kertaa tehokkaampi.

DSC-HX400V tarjoaa kuvaajalle DSLR-tyylin rungolle ominaisen tarkoituksenmukaisen tukevuuden, joka tuntuu mukavalta kädessä. Lisäksi kamerassa on säätörengas zoomin ja tarkennuksen hienosäätöön.

Ominaisuudet
Sarjakuvaus on jopa 10 kuvaa sekunnissa
360 -asteen panoraama toiminto
3,0-tuuman käänytvä LCD-näyttö jossa on 460 800 kuvapistettä
1/2,3-tyypin (7,82 mm:n) 20,4 megapikselin Exmor R CMOS -kenno
BIONZ X -prosessori takaa huikeat yksityiskohdat ja vähäisen kohinan
ZEISS Vario-Sonnar T -objektiivi, jossa 50x optinen zoom
PlayMemories-kamerasovelluksista saat lisää luovia mahdollisuuksia
Optinen SteadyShot ja älykäs optinen SteadyShot -aktiivitila

Tallennus
Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (nopea), Memory Stick PRO HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti, SDXC-muistikortti, microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti

Myyntipaketti sisältää:
Sony Cybershot DSC-HX400V, ladattava akku NP-BX1; verkkolaite AC-UB10C/UB10D; Multi-USB-kaapeli; olkahihna, linssinsuojus, käyttöopas, lisävarustekengäng suojus ja verkkojohto
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.