SanDisk

Osta SanDisk muistikortit ja SanDisk Professional kovalevyt meiltä! Meiltä löydät SDHC, SDXC, Secure Digital-UHS-II, Micro SD, Compact Flash ja CFast 2.0 muistikortit. Meiltä löydät myös Sandiskin USB-A ja USB-C kortinlukijat sekä ulkoiset kovalevyt. Meiltä löydät laajan valikoiman SanDiskin tuotteita aloittelijoille ja ammattikäyttäjille.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.