Artikkeli: 1015559

Panasonic 2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
15 519 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sopivat lisävarusteet

Panasonicin moduuli AU-V23HS1G
Panasonicin AU-V23HS1G-moduulissa on 2/3" bajonetti ja se on yhteensopiva AU-VREC1G-tallennuslaitteen kanssa. Kenno on 2/3" ja 2,2 miljoonan pikselin 3 x MOS.

Moduulien liittäminen toisiinsa
Varicam HS on muotoiltu kahdesta eri osasta; kennopää (AU-V23HS1G) ja tallennuslaite (AU-VREC1) ovat erilliset yksiköt. Voit joustavasti liittää laitteet yhdeksi, tai laajentaa käyttöaluetta käyttämällä niitä nosturin tai jibin kanssa käyttämällä kaapelia eri laitteiden välillä. Tallennuslaitetta voidaan myös käyttää Panasonicin kameramoduulin Varicam 35:n (AU-V35c1G) kanssa. Sen avulla vaihtelet nopeasti 35 mm ja 2/3'' välillä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.