Canon Loittorengas EF12 II
Artikkeli: 15884

Canon Loittorengas EF12 II

Loittorengas EF12 II

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
99 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Canon EF12 II
Loittorenkaassa ei ole linssejä, vaan se pidentää objektiivin ja kameran etäisyyttä. Loittorengas muuttaa objektiivin tarkennusaluetta siten, että objektiivi pystyy tarkentamaan lähemmäs kuin ilman loittorengasta.

Pidemmällä loittorenkaalla ja lyhyemmällä polttovälillä tulee erosta suurempi. (Tiettyjä laajakulmaobjekttiveja ei voi käyttää, sillä kohdekenttä asettuisi objektiiviin).

Kuvaussuhde = loittorenkaan pituus x objektiivin polttoväli
Esimerkiksi: Meillä on 50 mm objektiivi. 25 mm:n loittorenkaan kanssa tulee kuvasuhteesta 0,5x (1:2).

Tehollinen aukkoarvo = valittu aukkoarvo x (suurennos+1)

Yhteensopiva myös Canon EF-S -objektiivien kanssa.

Myyntipaketti sisältää:
Objektiivin etu- ja takasuojat, objektiivipussi.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.