Loittorenkaat

Muunna tavallinen objektiivi makro-objektiiviksi loittorenkaalla. Tämä on edullinen tapa aloittaa makrokuvauksen. Loittorengas asennetaan kamerarungon ja objektiivin väliin. Näin se muuttaa objektiivin ja kennon välistä etäisyyttä ja pienentää objektiivin lähintä tarkennusetäisyyttä. Meiltä löydät loittorenkaita markkinan suosituimmille kameroille. Valikoimastamme löydät loittorenkaita automaattitarkennuksella tai ilman sitä. Tutustu valikoimaamme ja hanki omasi kilpailukykyiseen hintaan jo tänään.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.