Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

8/3,5 Asph IF MC Fisheye CS / Sonylle

Samyang 8/3,5 Asph IF MC Fisheye CS / Sonylle

Artikkeli: 1003244
288 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

8/3,5 Asph IF MC Fisheye CS / Sonylle
Puhdistuspussi mikrokuidusta
Optiikan puhdistussetti
304 EUR
Samyang 8/3,5 ASPH IF MC Fisheye CS
Kalansilmä-objektiivi, jota voidaan käyttää sekä täyden koon kennojen kanssa kuin APS-C-kennojen kanssa. Kun käytät objektiivia täyden koon kennojen kanssa, objektiivi luo vinjetointia, mutta jos poistat mukana olevan vastavalosuojan, vinjetoinnista tulee täysin pyöreä. Jos käytät sitä yhdessä APS-C-kennon kanssa ja polttovälikerroin on 1,5x, saat 180-asteen näkökentän.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.