Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 DI III-A VC VXD / Fuji X
Artikkeli: 1053064

Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 DI III-A VC VXD / Fuji X

All-in-one objektiivi suurella zoomausalueella

Verkkokauppa
Tilaustuote, toimitusaika 5-9 arkipäivää
Helsingin myymälä:
  • All-in-one-objektiivi 16,6x zoomausalueella
  • Vastaa 27-450mm 35mm-formaatilla
  • Nopea ja tarkka lineaarinen automaattitarkennusmoottori
669 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 Di III-A VC VXD on 16,6-kertaisen zoomausalueen omaava objektiivi, joka soveltuu kaikenlaiseen valokuvaukseen maisemakuvista luontokuvaukseen. Objektiivi on suunniteltu Fujifilmin APS-C-malleihin ja siinä on nopea automaattitarkennus, tehokas kuvanvakain ja säänkestävyys. Objektiivista löytyy myös monia käteviä ominaisuuksia, jotka lisäävät käytettävyyttä ja tuottavat yksinkertaisesti parempia lopputuloksia.

Ominaisuudet

  • All-in-one-objektiivi 16,6x zoomausalueella
  • Vastaa 27-450mm 35mm-formaatilla
  • Nopea ja tarkka lineaarinen automaattitarkennusmoottori
  • Hiljainen automaattitarkennus sopiin hyvin videokuvaukseen
  • Tehokas kuvanvakaaja
  • Säänkestävä rakenne
  • Zoomlukitus
  • Etulinssin pinnoite estää heijastuksia ja haamukuvia
  • Lähin tarkennusetäisyys vain 15cm 18mm laajakulma-asennossa

Tamron 5 vuoden takuu

Tamron tarjoaa nyt laajennetun 5 vuoden maksuttoman takuun Euroopassa, kun tuote rekisteröidään kahden kuukauden kuluessa ostopäivästä. 5 vuoden takuu on Tamronin tarjoama vapaaehtoinen takuu. Kampanja on voimassa toistaiseksi. Rekisteröi ostoksesi ja lue lisää kampanjasta täältä

Automaattitarkennus

Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 Di III-A VC VXD on varustettu lineaarisella VXD-automaattitarkennusmoottorilla, joka antaa erittäin nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. Automaattitarkennus toimii myös erittäin hyvin videokuvauksessa, koska se on hiljainen ja herkkä.

Optinen suorituskyky

Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 Di III-A VC VXD -objektiivissa on vankka rakenne, jossa on 19 linssielementtiä 15 ryhmässä. Linssien joukosta löytyy 3 hybridiasfääristä elementtiä ja 4 LD-elementtiä (matala dispersio). Optinen muotoilu antaa loistavia tuloksia ja tuottaa teräviä kuvia sekä videoita keskeltä reunoille asti minimaalisella aberraatiolla. Objektiivin korkeasta rakennelaadusta huolimatta, se painaa ainoastaan 620 grammaa.

Monia käteviä ominaisuuksia

Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 Di III-A VC VXD -objektiivissa on pölyn- ja liankestävä rakenne, joka on täydellinen, jos haluat ottaa objektiivin mukaasi syrjäisempiin kohteisiin. Etulinssi on käsitelty jauhopinnoitteella, joka suojaa vedeltä, sormenjäljiltä ja öljyltä, joten se on helpompi pitää puhtaana. Zoomia varten on myös helppokäyttöinen lukitustoiminto, joka helpottaa kameran kantamista kaulassa ilman, että objektiivi liikkuu.

Toimitukseen sisältyy

  • Tamron 18-300mm f/3,5-6,3 Di III-A VC VXD / Fuji X
  • Objektiivin etu- ja takasuojat
  • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.