Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm f/4,5-6,3G ED VR
Artikkeli: 1028345

Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm f/4,5-6,3G ED VR

AF-P DX Nikkor 70-300mm f/4,5-6,3G ED VR

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Monipuolinen pitkän kantaman zoomaus.
  • Kuvanvakautus kompensoi kameran tärinää.
  • Kehitetty DX-kameroille ja vastaa 105 - 400 mm.
399 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

AF-P DX Nikkor 70-300mm f/4,5-6,3G ED VR

Tämä 4,3x telezoom on kehitetty Nikonin DX-formaatille ja sen polttoväli vastaa 105-450mm FX-formaatissa. Objektiivi on kompakti ja kevyt - täydellinen kantaa mukana, helppokäyttöinen ja erittäin hyvä automaattitarkennus, joka on sekä nopea että hiljainen. Tämä tekee objektiivista täydellisen sinulle, joka haluat kehittää valokuvaustasi useilla mahdollisuuksilla.

  • Kompakti ja kevyt
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus
  • 4.3x tele zoom-objektiivi 70-300 mm polttovälillä (vastaa 105-450 mm FX-formaatissa9
  • ED-linssi tuottaa korkealaatuisia kuvia sekä vaikuttaa kaikentyyppisiä vääristymiä vastaan
  • Kuvanvakain vastaa 4 himmenninaukon askelta

Kuvanvakain (VR) ja AF-P

Nikonin AF-P-linssit on varustetu askelmoottorilla, joka antaa nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen. Pehmeän ja hiljaisen automaattitarkennuksen ansiosta objektiivi soveltuu erinomaisesti videokuvaukseen. AF-P DX Nikkor 70-300mm f/4,5-6,3G ED VR on varustettu myös tärinänvaimentimella (VR), joka antaa 4 aukkoaskelta vastaavan kuvanvakautuksen.

Automaattitarkennus

Objektiivin M/A-tilan avulla voit vaihtaa automaattitarkennuksesta manuaalitarkennukseen pienimmällä viiveellä - myös AF-servon alla ja riippumatta AF-tilasta. D300-sarjan kameroissa (D3300 alkaen) ja D5000-sarjan kameroissa (D5200 alkaen) voit myös vaihtaa automaattitarkennuksen ja manuaalitarkennuksen välillä kameravalikossa. Koska tarkennusasetuksia voi muuttaa kameravalikossa objektiivin sijaan, et vahingossa muuta asetuksia kuvatessasi.

Optinen suorituskyky

Lasielementti extramatalalla värinhajonnalla (ED) auttaa minimoimaan kromaattisia väärentymiä vahvojen värien, selkeiden yksityiskohtien ja korkean kotnrastin korkearesoluutioistia kuvia varten.

Yhteensopivuus:

Tämä objektiivi on yhteensopiva D300-sarjan kameroiden kanssa (D3300-kamera ja myöhemmät), D5000-sarjan kanssa (D5200 ja myöhemmät) sekä D7000-sarjan kanssa (D7100 ja myöhemmät). Myös D500 on yhteensopiva. Huomioithan, että sinun tarvitsee mahdollisesti päivittää yhteensopivien kameroiden ohjelmisto.

Mukana toimitetaan

Etumainen ja taaimmainen objektiivin linssinsuojus

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.