Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-53%

Suodin P1 keltainen

Cokin Suodin P1 keltainen

Artikkeli: 48250
8 EUR17 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa
Tämä intensiivisesti värjäävä suodin on tarkoitettu mustavalkofilmille. Se poistaa tiettyjen värien tehoa ja voimistaa toisten tehoa. Tällä tavoin voit lisätä tai vähentää kontrastia eri osissa kuvauskohdettasi.

Keltainen suodin vaimentaa sinisiä värejä ja keltaisten värien toisto on vaaleampaa. Korostaa esimerkiksi pilviä sinisellä taivaalla.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.