Celestron Tähtikaukoputki Astromaster 70EQ
Celestron Tähtikaukoputki Astromaster 70EQ
Celestron Tähtikaukoputki Astromaster 70EQ
Celestron Tähtikaukoputki Astromaster 70EQ
Artikkeli: 1023696

Celestron Tähtikaukoputki Astromaster 70EQ

Tähtikaukoputki Astromaster 70EQ

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Celestron Astromaster 70EQ

Aloittelijaystävällinen, tuplatoimintoinen teleskooppi pystysuuntaisella kuvaoptiikalla - siis täydellinen sekä maanpäällisten maisemien että tähtien katseluun. Saat vaaleita ja teräviä kuvia päällystetyn lasioptiikan ansiosta. Kiinteästi asennetun StarPointerin avulla tähtikaukoputki asennetaan nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Vankassa esiasennetussa jalustassa on 1,25" teräsjalat, jotka antavat vakaan alustan kiikareille. Saksalaisen EQ-kiinnityksen ja asteikkoympyröiden avulla voit paikallistaa ja jäljittää taivaankappaleita ja muita kohteita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.