AKG Kuulokkeet K701
Artikkeli: 313694

AKG Kuulokkeet K701

Ammattimaiset referenssikuulokkeet

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Puhdas ja tarkka äänentoisto
  • Taajuusalue 1 - 398 Hz
  • Kirkas diskantti ja syvä basso
178 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
AKG K701 on premium-luokan kuulokkeet, jotka tarjoavat erittäin korkeaa hinta-laatusuhdetta. Avoimissa kuulokkeissa on laaja taajuusalue, joka mahdollistaa kirkkaat äänet ja voimakkaan basson. Jos pidät analyyttisestä kuuntelusta, tai haluat enemmän nautintoa riippumatta hinnasta, AKG K 701 tarjoaa ääni elämyksen joka on jotain ihan muuta. AKG:n patentoidun flatwire-tekniikan ansiosta saat dramaattisen äänen, joka tarjoaa rikkaat diskantit ja syvän basson. Kuulokkeiden herkkyys on 105 dB, joka soveltuu toistoon vähemmän voimakkailla äänilähteillä, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitaan tehokkaampi äänikortti tai vahvistin.

Erittely
Dynaamiset. avoimet
Väri:valkoinen
Taajuusalue: 10-39,8 kHz
Herkkyys: 105 dB SPL/V
Maksimi syöttöteho: 200mW
Tuloimpedanssi: 62 Ohmia
Nettopaino ilman kaapelia: 235 grammaa
Kaapeli: 99,99 hapeton kaapeli. 3 metriä
Liitin: sisäiset liittimet ja kuulokeliitin ovat kullattu.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.