Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Saramonic Blink 500 Pro B3
Artikkeli: 1051053

Saramonic Blink 500 Pro B3

Langaton mikrofonipaketti yhdellä lähettimellä, iPhone & iPad

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Vastaanottimessa on Lightning-liitäntä
 • Jopa 100 metrin kantama
 • Lähettimessä on OLED-näyttö

Valitse Muita vaihtoehtoja

179 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Saramonic esittelee Pro-version suositusta Blink 500 -mikrofonisarjasta, joka on täydellinen mikrofonisarja puhelimille. Blink 500 Pro B4:ssä ja B3:ssa on Lightning-liitäntä iOS-laitteille, kuten iPhonelle ja iPadille, mikä antaa huomattavasti paremman äänen kuvatessasi. Langaton lähetin kiinnitetään esimerkiksi vaatteisiin, joka sopii täydellisesti haastatteluihin, vloggaajille, Youtubereille, live-esityksiin tai jokapäiväiseen kuvaamiseen. Päivitetyssä Blink 500 Pro:ssa on OLED-näyttö ja pidempi akunkesto.

Mitä uutta Blink 500 Pro:ssa on?

Saramonic Blink 500 Pro on erittäin suositun langattoman hyttysmikrofonisarjan seuraava sukupolvi. Siinä on päivitetty muotoilu, OLED-näyttö, pidempi akunkesto ja laajennettu kantama sekä parannettu äänenlaatu. Lähettime ovat myös tarpeeksi pienet, jolloin ne voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa ja yhdistää hyttysmikrofonin kanssa 3,5 mm:n liitännän ansiosta. Pakkaus sisältää hyttysmikrofonit puff- ja tuulisuojilla, 3,5 mm:n kaapelit ja latauskotelon.

Saramonic Blink 500 Pro langaton mikrofonijärjestelmä iPhonelle ja iPadille

Miten Blink 500 Pro B3 ja B4 eroavat toisistaan?

Blink 500 Pro koostuu vastaanottimesta, joka voi käsitellä jopa kahta lähetintä samanaikaisesti. B3 sisältää vastaanottimen ja yhden TX-lähettimen/mikrofonin ja B4 sisältää vastaanottimen ja kaksi TX-lähetintä/mikrofonia. Vastaanottimessa on Lightning-liitäntä ja se liitetään suoraan iPhoneen tai iPadiin, minkä jälkeen se yhdistetään lähettimeen tai lähettimiin suoraan 2,4 GHz:n taajuudella.

Malli Vastaanotin RXDi Lähetin TX
Blink 500 Pro B3 1 kpl 1 kpl
Blink 500 Pro B4 1 kpl 2 kpl


Kevyt ja kompakti mikrofonijärjestelmä iPhonelle

Tämä pienikokoinen ja kevyt mikrofonijärjestelmä on ihanteellinen videon ja äänen tallentamiseen iPhonella tai iPadilla. Blink 500 Pro on yksi pienimmistä järjestelmistä ja se tarjoaa vaikuttavan äänenlaadun. Tämä paketti sopii erinomaisesti elokuvantekijöille, toimittajille, vloggaajille, YouTube -tuottajille ja kun käytät matkapuhelinta kuvaamiseen.

Tämä paketti kytketään ja käynnistetään vain muutamassa sekunnissa. RXDi-vastaanottimessa on MFi-sertifioitu Lightning-liitäntä ja se on suunniteltu Applen iOS-laitteille, kun taas klipsilähettimessä on sisäänrakennettu mikrofoni ja se voidaan kiinnittää esimerkiksi puhujan vaatteisiin.

Huom! Kun käytät Blink 500 Prota iPhonen tai iPadin kanssa, sinun on käynnistettävä äänitallennussovellus. Siihen asti laitteeseen ei syötetä virtaa, eikä se käynnisty. Tämä on iOS:n virransäästöominaisuus, eikä se tarkoita mitään vikaa itse tuotteessa.

Kätevä mikrofonilähetin

Blink 500 Pro TX-lähettimet ovat todella kompakteja ja kevyitä, mutta ne tuottavat laadukkaan ammattimaisen äänen. Niissä on sisäänrakennettu ympärisäteilevä mikrofoni, jonka herkkyys on vaikuttava -39 dB. Saat dynaamisen, kristallinkirkkaan äänenlaadun suoraan kuulokkeista, jotka voidaan helposti pujottaa paitaan, kaulukseen tai takkiin, mutta jotka ovat tarpeeksi joustavat, jotta ne voidaan asettaa pöydälle tai korokkeelle.

TX-lähettimen täysin uusi OLED-näyttö antaa tietoa esimerkiksi akunkestosta, vastaanoton laadusta ja äänitasosta.

Saramonic Blink 500 Pro trös mikrofoni iPhoneen

Kompakti ja tehokas mikrofonijärjestelmä

Pienestä koostaan huolimatta kantama on jopa 100 metriä ja mikrofonien akunkesto jopa 8 tuntia, mikä antaa sinulle vapauden työskennellä koko työpäivän ajan. Mukana toimitettu latauskotelo tarjoaa lisäturvaa sekä säilytystä että kuljetusta varten, mutta siinä on myös ladattava sisäinen akku, jonka avulla voit ladata mikrofonijärjestelmän missä tahansa. Se on täydellinen luoville ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä.

Toimitukseen sisältyy

 • Blink500 Pro RXDi -vastaanotin MFi-sertifioiduilla Apple Lightning -liitännällä
 • Blink500 Pro TX-lähetin OLED-näytöllä ja sisäänrakennetulla mikrofonilla
 • Blink500 Pro -latauskotelo
 • Säilytyslaukku
 • 30,5 cm:n kullattu USB-C - USB-A-latauskaapeli
 • 30,5 cm:n kullattu micro-USB - USB-A-latauskaapeli
 • SR-M1 Omnidirectional Lavalier-mikrofoni
 • Lavalier-mikrofoni, jossa on alligaattoriklipsi TX-lähettimiä varten
 • Puffsuoja
 • Takuukortti
 • Käyttöohjekirja

Huom! B3:n mukana tulee 1 kpl TX-lähetin ja B4:n mukana tulee 2kpl TX-lähetintä

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.