M-Audio Pod Studio 1P Beginner
Artikkeli: 1062058

M-Audio Pod Studio 1P Beginner

Aloituspaketti podcastaukseen ja musiikkituotantoon

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Erinomainen äänenlaatu
  • Plug-and-Play
  • Täydellinen paketti
249 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Nosta podcastisi seuraavalle tasolle tällä paketilla, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset ammattimaisen sisällön tuottamiseen. Tämä kahden hengen podcast-paketti on suunnattu niille, jotka haluavat nopeasti aloittaa laadukkaiden podcast-jaksojen tuottamisen. Se on täydellinen ratkaisu, joka sisältää äänikortin mikrofonivahvistimella, mikrofonit, kuulokkeet ja muut lisävarusteet. Se on suunniteltu tarjoamaan yksinkertaisuutta, korkeaa äänenlaatua ja muokattavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä aloittelijoille, kokeneille podcastareille että muusikoille, jotka haluavat luoda parempaa äänisisältöä. Tuote on täydellinen yksinkertaiseen podcast-jaksojen tallentamiseen, miksaamiseen ja julkaisemiseen ja antaa sinulle työkalut, joita tarvitset luodaksesi erinomaisia äänikokemuksia yleisöllesi.

Toimitukseen sisältyy

  • 1 kpl M-Audio Duo
  • 1 kpl SP Tech AH-1 
  • 2 kpl RØDE podmic
  • 1 kpl sp.tech boom arm ja XLR-kaapleli
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.