Panasonic AW-HE40SKEJ
Artikkeli: 1017453

Panasonic AW-HE40SKEJ

AW-HE40SKEJ SDI-liitännällä, musta

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • 1/2,3" MOS -kenno
  • 30x optinen zoom
  • IP-liitäntä PoE+ virransyötöllä ja kameraohjauksella
2 490 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Panasonic AW-HE40HKEJ on suorituskykyinen FullHD -kamera sinulle, joka tarvitset monipuolisia ominaisuuksia. Videokameran 30x optinen zoom tarjoaa loistavan zoomausalueen ja tässä kamerassa on myös SDI -liitäntä. Voit kuvata kameralla 1920x1080/60p/50p -laadulla.

Ominaisuudet

  • 1/2,3" MOS -kenno
  • 30x optinen zoom
  • IP-liitäntä PoE+ virransyötöllä ja kameraohjauksella
  • HD-SDI-lähtö ja microSD-tallennus

Hyvät pan- ja tilt -toiminnot

Kamera voi panoroida 175 astetta molempiin suuntiin keskeltä mitattuna. Tilt-toiminnon avulla voit kallistaa jopa 90 astetta keskeltä katsottuna. Toisin sanoen voit kuvata videoita suunnaten kameran suoraan ylöspäin, lisäksi voit kallistaa kameraa 30 astetta alaspäin keskeltä mitattuna. Enimmäisnopeus on 90 astetta sekunnissa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.