DJI FPV Drone
Artikkeli: 1050811

DJI FPV Drone

FPV – pelkkä drone

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • 150° FOV Superlaajakulma
  • Jopa 120fps HD Videosiirto
  • Sport-lentotila, joka yhdistää manuaalista ja yksinkertaista ohjausta
749 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

DJI FPV – vallankumouksellinen lennokki

DJI FPV (first person view) on kilpadrone, joka vie lentokokemuksesi uudelle tasolle! Dronessa on 150 ° FOV (näkökenttä) ja 120 k/s videolähetys HD-laadulla. Droonilla on tyylikäs ja aerodynaaminen muotoilu ja se on kehitetty lentämään tehokkaasti minimaalisella ilmanvastuksella. Yksityiskohdat kuten sporttiset LED-lamput ja varsien säädettävät valot tekevät DJI FPV-droonista erittäin erottuvan. Siinä on kolme erilaista lentotilaa ja edistyneet turvaominaisuudet, jotka helpottavat sekä aloittelijaa että kokeneempaa FPV-lentäjää.

Ominaisuudet

  • 150° FOV Superlaajakulma
  • Jopa 120fps HD Videosiirto
  • S-lentotila joka yhdistää manuaalista ja yksinkertaista ohjausta
  • Hätäjarru, hover ja Return-To-Home turvallisen lennon takaamiseen
  • 4K-videokuvaus 60fps
  • Lentonopeus jopa 140 km/h

Vangitseva lentokokemus

DJI FPV Goggles V2:n ja 150° FOV superlaajakulman ansiosta voit kokea maailmaa lentäjän perspektiivistä. FPV-laseilla saat video- ja äänensiirron reaaliajassa, samalla kun viet lentämisen aivan uudelle tasolle. Lasien matala viive on alle 28 ms ja videonsiirto yltää full HD-tarkkuudella jopa 120 ruudun sekuntinopeuteen, mikä antaa pehmeän ja tasaisen kuvan lennostasi.

Drone sekä aloittelijalle että kokeneelle käyttäjälle

DJI FPV-dronessa on kolme eri lentotilaa jotka varmistavat turvallisen lennon sekä aloittelijalle että kokeneelle FPV-lennättäjälle:
  • Sport – Hybriiditila joka yhdistää sekä manuaalisen hallinnan että yksinkertaisia ohjaimia edellisistä DJI-drone malleista.
  • Normal – Sopiva asetus uusille käyttäjille josta saat perinteiset lento-ohjaimet DJI:n turvatoiminnoilla, kuten esim. esteentunnistus.
  • Manual – Täydellinen ja rajoittamaton manuaalinen hallinta. Täällä voit säätää kaikkia parametreja ja mukauttaa lennon täysin makusi mukaan.

Luotettavat turvaominaisuudet

Sekä aloittelijana että kokeneempana FPV-lennettäjänä voit olla varma että droonin turvatoiminnot antavat sinulle turvallisen lennon. DJI FPV-dronessa on kaksi toimintoa, jotka lisäävät turvallisuutta lennon aikana - hätäjarru ja hover (leijuva) -toiminto. Turvatoiminnoiden lisäksi, on droonin alapuolella valaistus jotta voit helposti nähdä sen ilmassa, Smart Return-To-Home (RTH), joka tuo droonin takaisin sinulle kun akussa on vähän virtaa ja anturi, joka tunnistaa kaikki esteet sekä dronen edestä että alapuolelta. Kaikki nämä ominaisuudet varmistavat turvallisen lentokokemuksen riippumatta siitä, missä tilassa tai nopeudella lennät.

Luo korkealaatuista videota

DJI FPV ei ainoastaan tarjoa tehokasta lentoa, vaan siinä on myös kamera, jossa on 1/2,3" -12MP:n kenno, joka voi tallentaa materiaalia 4K 60fps jopa 120 Mbit/s laadulla ja valokuvia 4K-tarkkuudella. Kamera vangitsee kaikki yksityiskohdat ja tuottaa videoita, jotka ovat yhtä jännittäviä kuin itse lento. Nelikertaisen hidastuksen, RockSteady-kuvanvakautuksen ja vääristymän korjauksen ansiosta saat tasaisen tuloksen riippumatta siitä, kuinka lennät dronella. 

OcuSync 3.0

FPV on drone jossa on ainutlaatuiset lentokyvyt, mutta se asettaa myös vaatimuksia videolähetyksille. DJI OcuSync 3.0 on mukautettu vastaamaan näitä vaatimuksia ja se antaa sinulle selkeän videolähetyksen jopa 10 kilometrin etäisyydeltä ja 28ms vähimmäisviiveellä. Drooni tukee automaattista vaihtamista 2,4 ja 5,8 GHz: n taajuuksien välillä, mikä tuottaa jopa 50 Mbit/s bittinopeuden. Tämä vähentää häiriöiden ja puristusvirheiden riskiä.

Toimitukseen sisältyy

  • DJI FPV drone
  • DJI FPV Propellers x4
  • DJI FPV Gimbal Protector
  • DJI FPV Battery
HUOM! Tämä on ainoastaan korvaava drone. FPV Gimbal kamera, FPV Goggles tai FPV Remote Controller 2 eivät sisälly toimitukseen!
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.