Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Videolaukku Video Workhorse 19 Pacific Slate

Think Tank Videolaukku Video Workhorse 19 Pacific Slate

Artikkeli: 1025770
240 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Videolaukku Video Workhorse 19 Pacific Slate
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Red Whips 12-pack
268 EUR
Videolaukku Video Workhorse 19 Pacific Slate
Laukku Cable Managment 10 V2.0
Muistikorttilaukku Pixel Pocket Rocket
280 EUR

Tilava ja kestävä olkalaukku koko videovarustuksellesi

Think Tank Workhorse-malliston videolaukut on tehty pienentämään kokonaispainoa kuljetuksen yhteydessä samalla kun se kasvattaa kapasiteettia antaen sekä toiminnallisuutta että kätevyyttä. Laukussa voi pitää videokamera asennetulla objektiivilla, tietyissä tapauksissa myös mikrofonilla ja monitorilla. Laukussa on olkahihna sekä kahva kannessa. On mahdollista asettaa ja kuljettaa toinen laukku laukun päällä.

Workhouse 19-olkalaukkuun mahtuu kokonaan tai puoliksi asennettu kamerarigi, jotta olet aina valmis, kun sinua ja kalustoasi tarvitaan. Laukku on iskunkestävä vahvennetuilla sivuseinillä, joten kameravarustuksesi on suojattu matkan ja kuljetuksen aikana. Erityissuunnitellun sisustuksen ansiosta saat maksimaalisesti tilaa laukussa; laukkuun mahtuu videokamera kuten Panasonic PX270, X1000, DVX-200, Sony FS700, FS5, FS7, F5 tai F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, peilittömät kamerat kuten Sony A7S II, Panasonic GH4, Canon 5D Mark III ja Canon C-sarjan kamerat.

Kapasiteetti

Täysin asennettu kamerarigi, max. 48,3 cm pitkä ja 19 cm korkea, sis. esim. kamerarunko, objektiivi, etsin, 4K-tallennin, äänentallennin, keskikokoinen LED-valopaneeli, shotgun-mikrofoni, rata, followfocus, mattebox, olkarigi, yläkahva ja kaapeleita sekä muita lisätarvikkeita.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.